Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν στο χέρι 12χρονο προσφυγόπουλο από το Κουβέιτ

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν στο χέρι 12χρονο προσφυγόπουλο από το Κουβέιτ
Φωτογραφία αρχείου. Eurokinissi

Η καταγγελία έγινε από διευθυντή Γυμνασίου της Νεάπολης στην Ασφάλεια, ότι άγνωστοι δράστες απείλησαν 12χρονο μαθητή από το Κουβέιτ να μην ξαναπάει στο σχολείο και του προκάλεσαν εκδορές στο χέρι με αιχμηρό αντικείμενο

Ένα σοβαρό περιστατικό ρατσιστικής βίας διερευνούν οι Αρχές της Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελία διευθυντή Γυμνασίου της Νεάπολης στην Ασφάλεια, ότι άγνωστοι δράστες απείλησαν 12χρονο μαθητή από το Κουβέιτ να μην ξαναπάει στο σχολείο και του προκάλεσαν εκδορές στο χέρι με αιχμηρό αντικείμενο.

Οι δύο δράστες φέρεται να ήταν κουκουλοφόροι και να επιτέθηκαν στο παιδάκι εκτός σχολείου, ενώ την υπόθεση διερευνά με ιδιαίτερη προσοχή το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διερευνάται καταγγελία 12χρονου αλλοδαπού μαθητή, υπηκόου Κουβέιτ, για περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα σήμερα το πρωί, κοντά σε Γυμνάσιο, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά τη μετάβασή του στο σχολείο, δύο άγνωστα νεαρά άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, τον προσέγγισαν και αφού τον ακινητοποίησαν, ωθώντας τον στο έδαφος, τον απείλησαν λεκτικά και του προξένησαν εκδορές στο αριστερό χέρι, με μαχαίρι.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που διενεργήθηκε άμεσα, ώστε να αποσαφηνιστούν τα χαρακτηριστικά της υπόθεσης, με βάση τα ιατροδικαστικά ευρήματα και το λοιπό προανακριτικό υλικό».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα