Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Τι έδειξε η νεκροψία της γυναίκας που βρέθηκε τσιμεντωμένη

Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Τι έδειξε η νεκροψία της γυναίκας που βρέθηκε τσιμεντωμένη
Η Μόνικα Γκιους anikolouli.gr

Κατά την νεκροψία κατέληξε ο ιατροδικαστής πως ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα ύψους περίπου 1,60 μ. και δεν έφερε καμία εμφανή κάκωση στα οστά

Άγνωστες παραμένουν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου της σορού της γυναίκας που βρέθηκε θαμμένη και τσιμεντωμένη στην αυλή της οικίας που διέμενε η Μόνικα Γκιους 42 χρόνων από την Ρουμανία, μαζί με τον ομοεθνή της σύντροφο.

Ο ιατροδικαστής του Νοσοκομείου Καλαμάτας κατά την αυτοψία στον χώρο παρατήρησε ότι ο σκελετός ήταν θαμμένος σε αυτοσχέδιο ρηχό τάφο βάθους 50 εκατοστών, τοποθετημένος σε εμβρυακή στάση και από πάνω ήταν σκεπασμένος με τσιμέντο. Υπολείμματα ρούχων δεν βρέθηκαν, παρά μόνο ελάχιστοι ιστοί στα οστά και ο χρόνος θανάτου συμπίπτει με την εποχή εξαφάνισης της Μόνικας, δηλαδή τον περασμένο Φεβρουάριο.

Κατά την νεκροψία κατέληξε ο ιατροδικαστής πως ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα ύψους περίπου 1,60 μ. και δεν έφερε καμία εμφανή κάκωση στα οστά. Κατόπιν αυτών των ευρημάτων δεν μπορεί ούτε να επιβεβαιωθεί ούτε όμως και να εξαιρεθεί η εγκληματική ενέργεια, με τα αίτια θανάτου να παραμένουν άγνωστα. Ελήφθη δείγμα για τοξικολογική εξέταση και γενετικό υλικό που απεστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια στην Αθήνα και με δείγμα που θα ζητηθεί από ένα από τα παιδιά της Μόνικας αναμένεται να γίνει διασταύρωση για την επίσημη ταυτοποίηση της σορού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με τα συνοδά στοιχεία και τα έως τώρα στοιχεία της υπόθεσης υπάρχει αρκετό υλικό για να μπορέσει να στοιχειοθετηθεί κατηγορία για ανθρωποκτονία σε βάρος του βασικού υπόπτου και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις μετά και την επίσημη ταυτοποίηση του θύματος.

Ο Ρουμάνος σύντροφός της είχε διαφύγει την ίδια περίοδο με την εξαφάνισή της, στο χωριό του στην Ρουμανία, τα ίχνη του έχουν εντοπιστεί από τις Αρχές και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα για την σύλληψή του.

Στο συγκεκριμένο σπίτι που βρέθηκε θαμμένος και τσιμεντωμένος ο σκελετός της γυναίκας, η Μόνικα διέμενε μαζί με τον ομοεθνή της σύντροφο ο οποίος την κακοποιούσε συχνά. Πριν χαθούν τα ίχνη της μάλιστα είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί απανωτές φορές στο νοσοκομείο της περιοχής, ύστερα από κακοποιήσεις και ξυλοδαρμούς που δεχόταν από τον σύντροφό της.

Αφορμή για την νέα έρευνα στην οικία που διέμενε το ζευγάρι, στάθηκε και το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που ζουν στην Αθήνα, κατέβηκαν στην περιοχή για διακοπές και καθώς ήθελαν να ελέγξουν κάποια πράγματα στην οικία, κάλεσαν και αστυνομικό από τοπικό Τμήμα.

Εκεί αντιλήφθηκαν ότι υπήρχε ένα σημείο στην αυλή που το τσιμέντο έμοιαζε πιο πρόσφατο, τους ρώτησε ο αστυνομικός αν είχαν γνώση γι’ αυτό και όταν πήρε αρνητική απάντηση, ερεύνησαν οι αστυνομικοί αν ο ύποπτος είχε αγοράσει εκείνη την περίοδο τσιμέντο από καταστήματα της περιοχής. Βρήκαν σχετικές αποδείξεις και αποφάσισαν να σκάψουν. Κάλεσαν συνεργείο και σκάβοντας σύντομα ήρθαν αντιμέτωποι με την μακάβρια ανακάλυψη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα