Μελάνη: Δεν έχω χάσει την ταυτότητά μου. Δεν ξέρω πως έφτασε στα χέρια του Ξηρού

Μελάνη: Δεν έχω χάσει την ταυτότητά μου. Δεν ξέρω πως έφτασε στα χέρια του Ξηρού

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας αναγράφονταν στην πλαστή ταυτότητα που βρέθηκε στο σπίτι στη Ανάβυσσο, αναφέρει πως δεν έχει χάσει τη δική της ταυτότητα και αναρωτιέται πως έφτασε στα χέρια του τρομοκράτη

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, η γυναίκα τα στοιχεία της οποία βρέθηκαν στην πλαστή ταυτότητα της γιάφκας της Ανάβυσσου, δηλώνει έκπληκτη για την ανάμειξη του ονόματός της στο θέμα Ξηρού. Η Ελένη Μελάνη είναι κάτοικος Αλιβερίου και αναφέρει πως δεν γνωρίζει πώς διέρρευσαν τα στοιχεία της ταυτότητάς της.

"Δεν έχω χάσει την ταυτότητά μου, τη χρησιμοποιώ έξι μήνες και δεν ξέρω πώς έφτασε στα χέρια του Ξηρού" ανέφερε η ίδια, κρατώντας όπως εξηγούσε το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας στα χέρια της την ίδια εκείνη στιγμή. Η κυρία Μελάνη τόνισε πως τα μόνα σημεία όπου έδωσε φωτοτυπία της ταυτότητάς της σε εφορία, τράπεζες και εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Σημείωσε ακόμη ότι η Αντιτρομοκρατική επικοινώνησε μαζί της πριν κάνει τις ανακοινώσεις και κλείνοντας, είπε ότι σήμερα κιόλας θα πάει να αλλάξει ταυτότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ταυτότητα γυναίκας βρέθηκε στη γιάφκα του Χριστόδουλου Ξηρού

Βίντεο ντοκουμέντο με τον Χριστόδουλο Ξηρό μια μέρα πριν τη σύλληψή του

SHARE:

24Media Network