Τουλάχιστον 5ετίας είναι ο σκελετός που βρέθηκε σε ταξιδιωτικό σάκο στο Σούνιο

Τουλάχιστον 5ετίας είναι ο σκελετός που βρέθηκε σε ταξιδιωτικό σάκο στο Σούνιο
eurokinissi

Η σορός προφανώς είχε τεμαχισθεί για να χωρέσει στον ταξιδιωτικό σάκο. Υπολείμματα ρούχων που βρέθηκαν στο σάκο και μαλλιών στο κρανίο δείχνουν ότι τα οστά ανήκουν σε γυναίκα

Ένα μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από περιπατητή σε γαλαρία σπηλιάς στο Σούνιο, στην περιοχή Άσπρο Λιθάρι, κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ταξιδιωτικός σάκος που στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν ανθρώπινα οστά. Ο χώρος της σπηλιάς έχει διάσπαρτα σκουπίδια και στο βάθος της γαλαρίας βρέθηκαν δύο αλλοιωμένες πιστωτικές κάρτες, οι οποίες είναι άγνωστο ακόμα αν ανήκουν στο θύμα αλλά συνελέγησαν από το σημείο μαζί με κάτι σόλες από αλλοιωμένα παπούτσια για να εξεταστούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Αυτά τα ευρήματα μπορεί και να μην έχουν σχέση με το θύμα, αφού δεν βρέθηκαν μέσα στην τσάντα με τον σκελετό αλλά εκτός μαζί με διάφορα άλλα σκουπίδια, καλού-κακού όμως θα καθαριστούν οι κάρτες, μήπως γίνουν πιο ευκρινή τα στοιχεία που αναγράφονται ώστε να γίνει διασταύρωση.

Στο σημείο μετέβησαν κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής, για να διαπιστώσουν περί τίνος πρόκειται.

Η σορός που εικάζεται με μία πρώτη ματιά πως πιθανόν να είναι τουλάχιστον 5ετίας, προφανώς είχε τεμαχισθεί για να χωρέσει στον ταξιδιωτικό σάκο ενώ πιθανολογείται ότι ανήκει σε γυναίκα, αφού βρέθηκαν υπολείμματα μαύρου υφάσματος που ίσως ανήκουν σε γυναικείο ρούχο, ενώ από το κρανίο εξείχαν μακριά μαύρα μαλλιά.

Ο σκελετός μεταφέρθηκε στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια ιατροδικαστικής και ανθρωπολογικής εξέτασης, σε μία προσπάθεια να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για γυναίκα, να υπάρξει μία εκτίμηση παλαιότητας των οστών, προσδιορισμός ηλικίας του θύματος στο μέτρο το δυνατού κλπ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα