Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Καρκινοπαθής σκότωσε την σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Καρκινοπαθής σκότωσε την σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε
Περιπολικό - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Ο ηλικιωμένος δεν άντεχε άλλο τους πόνους και τα προβλήματα που του προκαλούσε η ασθένειά του και έτσι αποφάσισε να αυτοκτονήσει αφού σκότωσε πρώτα όμως την σύζυγο του.

Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 6 το πρωί στην Αμαλιάδα, όπου ένας ηλικιωμένος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο έξω από το σπίτι του την σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Ο 81χρονος ήταν καρκινοπαθής και δεν άντεχε άλλο τους πόνους και τα προβλήματα που του προκαλούσε η ασθένειά του, όμως δεν ήθελε να «φύγει» μόνος… και δεν ήθελε να αφήσει μόνη της την σύζυγό του.

Πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο και σκότωσε πρώτα την 71χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια πήρε ο ίδιος τηλέφωνο την Αστυνομία.

Στους αστυνομικούς ομολόγησε την πράξη του και τους είπε πως τώρα θα αυτοκτονήσει. Πριν προλάβουν να του πουν οτιδήποτε από το τηλέφωνο οι αστυνομικοί, έστρεψε το κυνηγετικό όπλο στον εαυτό του και πυροβόλησε…

Σύντομα στο σπίτι των ηλικιωμένων βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις όμως ήταν ήδη αργά και για τους δύο που απλά εντοπίστηκαν νεκροί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα