Τρελή καταδίωξη με συγκρούσεις και τραυματισμούς στην Εθνική Αθηνών-Κορίνθου

Τρελή καταδίωξη με συγκρούσεις και τραυματισμούς στην Εθνική Αθηνών-Κορίνθου
kozanilife.gr

Τον πανικό σκόρπισαν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου δύο Ρομά διαρρήκτες, οι οποίοι έγιναν αντιληπτοί κατά τη διάρκεια διάρρηξης σε σπίτι στο Χαϊδάρι. Τρεις αστυνομικοί τραυματίες.

Τον πανικό σκόρπισαν δύο Ρομά διαρρήκτες χθες το μεσημέρι από το Χαϊδάρι έως και τον Ασπρόπυργο κατά μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Άμεση Δράση δέχτηκε κλήση για διάρρηξη σε οικία στο Χαϊδάρι. Μόλις έφτασαν περιπολικά στο σημείο, οι δύο δράστες 45 και 28 ετών αντίστοιχα, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Οι αστυνομικοί άρχισαν αμέσως την καταδίωξη κατά μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης, οι δράστες συγκρούστηκαν με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, εμβόλισαν δύο περιπολικά που τους πλησίασαν και στο ύψος των Νεοκτίστων Ασπροπύργου και λίγο πριν φτάσουν στον καταυλισμό για να κρυφτούν, έχασαν εντελώς τον έλεγχο του αυτοκινήτου τους και προσέκρουσαν σε κολόνα φωτισμού, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν από τους αστυνομικούς που τους κατεδίωκαν και να συλληφθούν.

Από το περιστατικό μάλιστα τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί. Έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια για να διαπιστωθεί αν οι δράστες είναι υπεύθυνοι και για τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα