Βίαιη προσαγωγή Μαρκογιαννάκη για τον "Επαναστατικό Αγώνα"

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης στην σύσκεψη με εκπροσώπους κομμάτων του για το θέμα των λαθρομεταναστών την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009, στο υπουργείο.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης στην σύσκεψη με εκπροσώπους κομμάτων του για το θέμα των λαθρομεταναστών την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009, στο υπουργείο. ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν παρέστη στη δίκη των οκτώ κατηγορουμένων για τη συμμετοχή στην οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας" ο πρώην υπουργός Εσωτερικών. Διαβάστε τι κατέθεσε στο δικαστήριο ο πρώην διοικητής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας

Σε βίαιη προσαγωγή του πρώην υπουργού Εσωτερικών για θέματα Δημόσιας Διοίκησης οδηγήθηκε το αρμόδιο δικαστήριο, καθώς ο ίδιος δεν παρέστη στη δίκη των οκτώ κατηγορουμένων για τη συμμετοχή στην οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας", όπως είχε προγραμματιστεί.

Νωρίτερα την Παρασκευή κατέθεσε ο διοικητής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για την περίοδο Μάρτιος - Νοέμβριος 2009, λίγους μήνες πριν από τη σύλληψη των οκτώ κατηγορουμένων.

Ο αποστρατευθείς πλέον αξιωματικός κατέθεσε ότι, σε αντίθεση με όσα είχε δηλώσει ο πρώην υπουργός σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, οι Ν. Μαζιώτης και Π. Ρούπα δεν παρακολουθούνταν κατά την περίοδο που εκείνος ήταν διοικητής της υπηρεσίας.

Επιπλέον, ερωτώμενος επανειλημμένως από την υπεράσπιση, δήλωσε ότι, την περίοδο που εκείνος υπηρετούσε στην Αντιτρομοκρατική, δεν προέκυψε οποιοδήποτε επιβαρυντικό στοιχείο για τους κατηγορούμενους.

Το δικαστήριο ανέβαλε τη δίκη για την 1η Ιουνίου.

SHARE:

24Media Network