Βιασμός 22χρονης: Ποινική δίωξη στον 58χρονο για κακουργηματικές πράξεις

Βιασμός 22χρονης: Ποινική δίωξη στον 58χρονο για κακουργηματικές πράξεις
Το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής Eurokinissi

Τα αδικήματα που του αποδόθηκαν είναι βιασμός, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας. Αναμένεται να απολογηθεί την Δευτέρα.

Ποινική δίωξη για κακουργηματικές πράξεις ασκήθηκε σε βάρος του 58χρονο που συνελήφθη για την υπόθεση της 22χρονης με τα τατουάζ.

Τα αδικήματα που αποδόθηκαν στον 58χρονο Ρομά είναι βιασμός, κατοχής και εμπορία ναρκωτικών και μη έκδοση αστυνομικής ταυτοτητας.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή. Ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία.

Αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το DNA του 60χρονου έχει ταυτοποιηθεί με αυτό που βρέθηκε στην άτυχη 22χρονη.

Τι είπε η 22χρονη στην αστυνομία

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η νεαρή κοπέλα, που παραμένει για νοσηλεία στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, περιέγραψε -με όσες λεπτομέρειες μπορούσε να θυμηθεί- τα όσα συνέβησαν.

Όπως τους είπε είχε πάει με έναν φίλο της, επίσης τοξικομανή, στο Ζεφύρι για να αγοράσουν ναρκωτικά. Έκαναν χρήση και ύστερα ξεκίνησαν να περπατούν σε διάφορους δρόμους, αναζητώντας περισσότερα ναρκωτικά. Τόνισε πως δεν θυμάται τίποτα από κάποιο σημείο και μετά, γιατί την έπιασε το ναρκωτικό και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον.

Η 22χρονη ανέφερε το ονοματεπώνυμο του άνδρα που τη συνόδευε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον κάλεσαν για κατάθεση και ουσιαστικά τους επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της, ενώ φαίνεται ότι σε κάποιο σημείο οι δρόμοι τους χώρισαν.

Όσον αφορά στο ζήτημα του βιασμού, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε στα στελέχη της Ασφάλειας πως για αρκετές ημέρες πριν από το περιστατικό δεν είχε σεξουαλική επαφή, αλλά δεν θυμάται τίποτα από εκείνη την ημέρα, γιατί δεν είχε επαφή με το περιβάλλον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα