Βιασμός οδηγού ταξί: Ο 29χρονος χρησιμοποίησε σεξουαλικά βοηθήματα και ιατρικά όργανα

Βιασμός οδηγού ταξί: Ο 29χρονος χρησιμοποίησε σεξουαλικά βοηθήματα και ιατρικά όργανα
Φωτεινή πινακίδα σε ταξί στην Αθήνα. Eurokinissi

Μεθαμφεταμίνες, Sisha, χάπια με άγνωστη ουσία, ένα μπουκαλάκι με υγρό που είχε την ονομασία "jungle juice" ακόμα και γυναικολογικά εργαλεία διάνοιξης κόλπου, δονητές κλπ. βρέθηκαν στην τσάντα του ηθοποιού. Ο 29χρονος κατηγορείται ότι άφησε αναίσθητο το θύμα τον σοδόμισε με αυτά και τον βίασε και προφυλακίστηκε.

Απίστευτα είναι όσα καταγγέλλει ότι έζησε ο 27χρονος οδηγός ταξί από έναν 29χρονο ηθοποιό, ο οποίος όταν συνελήφθη δεν φανέρωσε το επάγγελμά του αλλά συστήθηκε σαν υπάλληλος τηλεφωνικής εταιρείας.

Στην τσάντα που είχε μαζί του και κατασχέθηκε από τις Αρχές βρέθηκαν μεθαμφεταμίνες, το άκρως επικίνδυνο ναρκωτικό Sisha που έχει υγρά μπαταρίας και θεωρείται η «κοκαΐνη των φτωχών», χάπια με άγνωστη ουσία, ένα μπουκαλάκι με υγρό που είχε την ονομασία «jungle juice» ακόμα και γυναικολογικά εργαλεία διάνοιξης κόλπου, δονητές κλπ. Ο δράστης αφού άφησε αναίσθητο το θύμα του, τον σοδόμισε όπως φαίνεται με τον κολποδιαστολέα και δονητές και τον βίασε.

Ο δράστης φέρεται να κάλεσε ταξί για μια διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας και να βίασε τον οδηγό ταξί, ρίχνοντάς του πρώτα κάποιο χάπι στον καφέ, και ενδεχομένως τελούσε και εκείνος υπό την επήρεια ουσιών, κάτι που αναμένεται να αποδείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται και για τους δύο.

Ο άτυχος οδηγός που εμφάνιζε απώλεια συνείδησης και μνήμης θυμάται τον πελάτη του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Κάποια στιγμή θυμάται να κατεβαίνει στην διαδρομή ο πελάτης του να μιλάει με κάποια άτομα και να τον κοιτάζουν και στη συνέχεια να αποχωρούν από το σημείο. Λίγο πιο μετά θυμάται πως κατέβηκε στο περίπτερο ο οδηγός για να πάρει κάτι και πιθανόν σε αυτόν τον χρόνο ο δράστης κάτι του έριξε στον καφέ του. Αργότερα θυμάται αποσπασματικές εικόνες, τον πελάτη να τον χαϊδεύει στο πόδι, να του ξεκουμπώνει το πουκάμισο και να του ρίχνει κάτι υγρό στον σβέρκο του…

Αυτό που θυμάται καθαρά είναι πως κάποια στιγμή είδε τον πελάτη του λιπόθυμο δίπλα του και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Όταν κλήθηκε η Αστυνομία άρχισε να θυμάται αποσπασματικά όσα προαναφέρθηκαν και έπειτα δεν θυμόταν τίποτε άλλο παρά μόνο ότι ο πελάτης λιποθύμησε και τον πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί άρχισε να κάνει εμετούς και να εμφανίζει λιποθυμικές τάσεις το θύμα με αποτέλεσμα να επιτεθεί στον ηθοποιό να του ζητήσει τον λόγο τι του έκανε και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Το θύμα τόνισε τους αστυνομικούς πως ένιωθε κάποιες σωματικές ενοχλήσεις πέρα από την ζάλη που ένιωθε και ο ίδιος και του συνέστησαν να περάσει από ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Εκεί δυστυχώς για τον άτυχο οδηγό ταξί, διαπιστώθηκε πως είχε πέσει θύμα άγριου βιασμού και πως είχε καταναλώσει αν αγνοία του κάποια άγνωστη μέχρι στιγμής χημική ουσία… Έξαλλος ο οδηγός ταξί μόλις ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα, δεν πίστευε αυτό που του συνέβη, υπέστη σοκ και άρχισε να ξεσπάει στα αντικείμενα που έβρισκε μπροστά του όντας σε αθλία ψυχολογική κατάσταση.

Τα στοιχεία του συλληφθέντα έχουν δοθεί στην δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, τα οποία μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα