Βόζενμπεργκ: Δίκαιη και αναμενόμενη η απόφαση για Ζαφειρόπουλο

Βόζενμπεργκ: Δίκαιη και αναμενόμενη η απόφαση για Ζαφειρόπουλο
Η Ελίζα Βόζενμπεργκ eurokinissi

Η εκ των δικηγόρων της οικογένειας Ζαφειρόπουλου, Ελίζα Βόζενμπεργκ, έκανε λόγο για απολύτως δίκαιη απόφαση που προσφέρει ανακούφιση. "Αναμενόμενα τα ισόβια" το χαρακτηριστικό σχόλιό της.

Για απόφαση απολύτως δίκαιη αλλά και αναμενόμενη απόφαση έκανε λόγο στο News 24/7 η Ελίζα Βόζενμπεργκ εκ των δικηγόρων της οικογένειας Ζαφειρόπουλου.

Η έμπειρη νομικός τόνισε χαρακτηριστικά ότι “η δικαιοσύνη μίλησε και μίλησε δίκαια. Σίγουρα πρόκειται για δικαίωση αλλά και για ανακούφιση για την του οικογένεια του Μιχάλη και μακάρι ο εκλιπών να είναι το τελευταίο θύμα που χάνει τη ζωή του τόσο άδικα κάνοντας τη δουλειά του”.

Σε ερώτηση για το αν περίμενε την επιβολή της εσχάτης των ποινών, η κ. Βόζενμπεργκ επεσήμανε πως “ναι, περίμενα την εσχάτη των ποινών γιατί αφενός τα στοιχεία της δικογραφίας ήταν αδιάσειστα και αφετέρου το προφίλ των δραστών ιδιαίτερα σκληρό. Μην ξεχνάμε ότι ελέγχονται για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών. Υπό αυτό το πρίσμα η απόφαση του δικαστηρίου ήταν μάλλον αναμενόμενη”.

Θυμίζουμε ότι ύστερα από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία οι δράστες Μπραχιμάι, Λεκοτσάι και Ντούτσε καταδικάστηκαν σε ποινή ισόβιας κάθειρξης κατά περίσταση για την ηθική και φυσική αυτουργία στην από πρόθεση ανθρωποκτονία, ενώ ο πρώτος καταδικάστηκε και σε ποινή κάθειρξης 11 ετών για δυο ληστείες, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η σύζυγος του εκλιπόντος τόνισε τα εξής: “Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη και τους ενόρκους. Δυστυχώς τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω το Μιχάλη. Θα βγάλουμε μια ανακοίνωση η οικογένεια συνολικά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ευχαριστώ για όλα και για το πόσο διακριτικοί ήσασταν μαζί μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα