Βραζιλιάνα κατάπιε μισό κιλό κοκαΐνη για να την φέρει στην Αθήνα

Βραζιλιάνα κατάπιε μισό κιλό κοκαΐνη για να την φέρει στην Αθήνα

Ασταμάτητα στέλνει ποσότητες κοκαΐνης το καρτέλ της Βραζιλίας στην Ελλάδα. Μέλη του κυκλώματος μάλλον παρακολουθούν το αεροδρόμιο και γνωρίζουν πότε κάποιος συλλαμβάνεται

Συνελήφθη για άλλη μία φορά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών μέλος του βραζιλιάνικου καρτέλ κοκαΐνης. Αυτή τη φορά πρόκειται για μία 38χρονη Βραζιλιάνα που εντοπίστηκε και συνελήφθη από άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών να έχει καταπιεί 37 αυτοσχέδια αυγά, καθαρή κοκαΐνη συνολικού βάρους 495 γραμμαρίων.

Η 38χρονη αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας και αφίχθη αεροπορικώς στη Αθήνα, προερχόμενη από το Σάο Πάολο Βραζιλίας, μέσω Αμπού Ντάμπι. Η 38χρονη οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στην κατοχή της 38χρονης δεν βρέθηκαν στοιχεία του παραλήπτη της ποσότητας στην Αθήνα και ούτε τον γνώριζε όπως προέκυψε τουλάχιστον κατά την ανάκριση, κάτι κοινό σε σχέση και με προηγούμενους «μεταφορείς» που έχουν συλληφθεί με τον ίδιο τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του News247, το άλλο τους κοινό που ίσχυε και σε αυτή την περίπτωση όμως, είναι ότι η 38χρονη είχε μαζί της ένα κινητό τηλέφωνο που όπως είπε της το έδωσαν τα μέλη του καρτέλ από την Βραζιλία και της είπαν πως όταν φτάσεις στην Αθήνα θα σε καλέσουν στο τηλέφωνο «συνεργάτες» μας, για να σου πουν που θα πας να τα παραδώσεις…

Προφανώς λοιπόν το Αεροδρόμιο είτε το παρακολουθούν μέλη του κυκλώματος στην Ελλάδα και γνωρίζουν πότε κάποιος συλλαμβάνεται είτε υπολογίζουν τον χρόνο και βλέπουν ότι αργεί να βγει από το αεροδρόμιο ο «μεταφορέας» και έτσι δεν καλούν ποτέ στο τηλέφωνο αυτό, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα και οι άντρες της Δίωξης να μην έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον τελικό παραλήπτη.

SHARE:

24Media Network