Ξανά θύμα κλοπής ο Βέρτης: Του έκλεψαν το αυτοκίνητο από πάρκινγκ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά την διάρρηξη στο σπίτι, έπεσε θύμα κλοπής τώρα και του αυτοκινήτου. Το άφησε σε ιδιωτικό πάρκινγκ στη Γλυφάδα και το αυτοκίνητο έκανε “φτερά”, μαζί με 6000€ και ένα πιστόλι

Το πολυτελές τζιπ μάρκας Range Rover του τραγουδιστή Νίκου Βέρτη έβαλαν άγνωστοι στο μάτι. Το μεσημέρι της Τετάρτης ο γνωστός τραγουδιστής πήγε στην Γλυφάδα για να πιει έναν καφέ και άφησε το αυτοκίνητό του σε ιδιωτικό πάρκινγκ στο κέντρο της Γλυφάδας, επί της οδού Κύπρου 68.

Όταν επέστρεψε για να παραλάβει όμως το αυτοκίνητο, είχε βγάλει “φτερά” καθώς άγνωστος δράστης πήγε στο πάρκινγκ, το πήρε και έφυγε, αφού επικαλέστηκε στον παρκαδόρο πως ήταν δικό του! Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, ο τραγουδιστής δήλωσε στους αστυνομικούς πως είχε ένα πιστόλι που κατείχε με νόμιμη άδεια και 6.000 ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Βέρτης πέφτει θύμα κλοπής για δεύτερη φορά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αφού στις αρχές Νοεμβρίου, άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του στην Βούλα, όπου παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο και πήραν χρήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Διάρρηξη στην πολυτελή μεζονέτα του Νίκου Βέρτη

SHARE:

24Media Network