Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα εκβιαστών

Μέλη του κυκλώματος εκβιαστών οδηγούνται στον ανακριτή για να απολογηθούν για τη συμμετοχή τους στο κύκλωμα που σύμφωνα με τις αρχές, αριθμεί τουλάχιστον 37 μέλη και φέρονται να είχαν αρχηγικό ρόλο τρεις βαρυποινίτες.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Μέλη του κυκλώματος εκβιαστών οδηγούνται στον ανακριτή για να απολογηθούν για τη συμμετοχή τους στο κύκλωμα που σύμφωνα με τις αρχές, αριθμεί τουλάχιστον 37 μέλη και φέρονται να είχαν αρχηγικό ρόλο τρεις βαρυποινίτες. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Οι πρώτοι έξι βρίσκονται ήδη ενώπιον της ανακρίτριας. Τι κατέθεσε η πρώην σύζυγος του Παναγιώτη Βλαστού

Ενώπιον της ανακρίτριας Διαφθοράς αναμένεται να βρεθούν οι πρώτοι έξι από τους συνολικά 16 κατηγορούμενους για το αποκαλούμενο κύκλωμα μπράβων και εκβιαστών.

Ήδη ολοκλήρωσε την απολογία της η πρώτη κατηγορούμενη, πρώην σύζυγος του Παναγιώτη Βλαστού, Ιωάννα Χήρα. Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες που τις αποδίδονται και υποστήριξε: "Με τον Π. Βλαστό έχουμε χωρίσει εδώ και 4 χρόνια. Δεν έχουμε καμία σχέση. Αρνούμαι οποιαδήποτε εμπλοκή."

Για τις 332.000 ευρώ που βρέθηκαν σπίτι της υποστήριξε ότι τα χρήματα προέρχονται από την πώληση δυο ακινήτων που ανήκαν στον πατέρα του Π. Βλαστού.

Μόλις ολοκληρωθούν οι απολογίες η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν και ποιούς θα προφυλακίσουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πώς τα ταμεία της εγκληματικής οργάνωσης Στεφανάκου - Βλαστού - Σκαφτούρου γέμιζαν εκατομμύρια ευρώ

Βλαστός: Ξέρω ποιος σκότωσε τους Χρυσαυγίτες στο Νέο Ηράκλειο

SHARE:

24Media Network