Υπόθεση Γραικού: Κηδεύτηκε ο 59χρονος επιχειρηματίας – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Υπόθεση Γραικού: Κηδεύτηκε ο 59χρονος επιχειρηματίας – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Η αγροτική μονάδα όπου βρέθηκαν θαμμένα η σορός και το αυτοκίνηση του Δημήτρη Γραικού MotionTeam

Για βίαιο θάνατο του άτυχου άνδρα, που βρέθηκε νεκρός 2,5 χρόνια μετά την εξαφάνισή του, κάνει λόγο η ιατροδικαστική εξέταση. Αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως ο δράστης.

Κηδεύτηκε το Σάββατο στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης ο 59χρονος επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός, ο οποίος βρέθηκε νεκρός δυόμισι χρόνια μετά την εξαφάνισή του. Η σορός του και το αγροτικό του αυτοκίνητο βρέθηκαν θαμμένα στο Ανατολικό, έξω από τη Θεσσαλονίκη, πίσω από κτηνοτροφική μονάδα 46χρονου εμπόρου κρεάτων που συνελήφθη, κατηγορούμενος ως δράστης της δολοφονίας του άτυχου κτηνοτρόφου.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, η σορός του 59χρονου έφερε αλλεπάλληλες κακώσεις από χτυπήματα τα οποία φαίνεται πως αποδείχθηκαν θανατηφόρα, ενώ αποκλείστηκε το ενδεχόμενο ο θάνατός του να οφείλεται σε χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο ή πυροβολισμούς. Κατά πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση κάνει λόγο για βίαιο θάνατο.

Ο 46χρονος αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως που του αποδίδεται και φέρεται να υποστηρίζει ότι ο 59χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα ύστερα από μεταξύ τους καβγά. Ο ίδιος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ενώπιον της ε’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης ενώ παραμένει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα κίνητρα της πράξης του ήταν οικονομικές διαφορές που φέρεται να είχε με το θύμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα