Δολοφονία Γραικού: Το “θέατρο” του κατηγορουμένου στη Νικολούλη – Τι ισχυριζόταν

Δολοφονία Γραικού: Το “θέατρο” του κατηγορουμένου στη Νικολούλη – Τι ισχυριζόταν

Όταν είχαν ξεκινήσει οι έρευνες της αστυνομίας, αλλά και της Αγγελικής Νικολούλη στο πλαίσιο της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ο 46χρονος δράστης "έπαιζε" τον ανήξερο. Δείτε τι ισχυριζόταν τότε.

Εξιχνιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης η πολύκροτη υπόθεση ανθρωποκτονίας του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς τον Νοέμβριο του 2016.

Ο 46χρονος έμπορος με τον οποίο ο Γραικός είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στη μονάδα του.

Μετά την ομολογία του 46χρονου δράστη, που αποκάλυψε ότι κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι οικονομικές διαφορές με το θύμα, η αστυνομία οδηγήθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε θαμμένος ο άτυχος επιχειρηματίας στο Ανατολικό Θεσσαλονίκης.

Όταν είχαν ξεκινήσει οι έρευνες της αστυνομίας, αλλά και της Αγγελικής Νικολούλη στο πλαίσιο της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ο 46χρονος δράστης είχε “συνδράμει” σε αυτές.

Προσπαθούσε, ωστόσο, να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, ενώ έπαιζε τον ανήξερο. Είχε δηλώσει πως δεν γνώριζε τι ακριβώς είχε συμβεί και πως δεν τον είδε ποτέ να τον ακολουθεί με το αυτοκίνητο, ενώ έδειχνε αναστατωμένος.

Μεταξύ άλλων, είχε πει στην Αγγελική Νικολούλη:

“Μόνοι μας σε άλλο τραπέζι, καθίσαμε, κάναμε τους λογαριασμούς και ξεκίνησε ο καθένας να φύγει. Του έδωσα εγώ τα λεφτά, 17.000, και φύγαμε από εδώ που έχουμε σταματήσει τώρα. Εγώ έφυγα μπροστά. Δεν μου είπε πού θα πάει, τίποτα.

Σχεδόν φύγαμε μαζί. Εγώ έφυγα μπροστά, δεν το είδα πίσω μου καθόλου. Κάτι έκανε, δεν ξέρω. Έφυγα εγώ κατευθείαν, όπως ανέπτυξα ταχύτητα έφυγα. Εγώ τώρα εδώ που ξεκινάω, δεν χρειάζεται ούτε πίσω να κοιτάξω, ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Εκείνο το αυτοκίνητο που είχα δεν είχε καθρεφτάκι. Είναι 4×4.

Αυτή η κάμερα υπάρχει πάρα πολλά χρόνια εδώ. Και δείχνει το αυτοκίνητο που προπορεύεται, το δικό μου, και πίσω το δικό του. Η διαδρομή η δικιά μου είναι από ‘δω. Εγώ πήγα στο μαγαζί μου. Δεν ξέρω εκείνος πού πήγε. Δεν ξέρω. Δεν θυμάμαι, γιατί την κάνω τη διαδρομή 2 και 3 φορές τη μέρα.”

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ισχυριζόταν τότε:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα