Υπόθεση Τοπαλούδη: Αστειευόμενος εμφανίστηκε στην ανακρίτρια ο κατηγορούμενος

Υπόθεση Τοπαλούδη: Αστειευόμενος εμφανίστηκε στην ανακρίτρια ο κατηγορούμενος

"Επιτέλους ελεύθερος!" αναφωνεί με την ανακρίτρια να σαστίζει. "Τι εννοείτε;" τον ρωτά. "Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;" αστειεύεται.

Άναυδη έμεινε η ανακρίτρια Γρεβενών με την απολογία ενός εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο - Ο 21χρονος παρ' όλο που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες επιχείρησε να αστειευτεί με την υπόθεση.

Επιτέλους ελεύθερος!" αναφωνεί με την ανακρίτρια να σαστίζει. "Τι εννοείτε;" τον ρωτά. "Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;" αστειεύεται. Η ανακρίτρια του απαντά: "Όχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ!" με τον 21χρονο να συνεχίζει το αστείο του λέγοντας: "Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι!", όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

ADVERTISING

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ροδίτης παρά τα αστεία του, αρνήθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία χωρίς την παρουσία συνηγόρου κι έτσι η οικογένεια του 21χρονου όρισε νέο δικηγόρο Αθηνών ο οποίο αναμένεται να μεταβεί στα Γρεβενά και να συνοδεύσει τον νεαρό στην ανακρίτρια. 

Στο μεταξύ, μετά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στους δύο υπολογιστές της Ελένης όπου δεν βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα, οι Αρχές ρίχνουν το βάρος τους στα κινητά τηλέφωνα δραστών και θύματος ενώ εκκρεμεί η απάντηση της εταιρείας facebook από τις ΗΠΑ στο αίτημα της ανακρίτριας για άρση των απορρήτων των προσωπικών λογαριασμών των δύο κατηγορουμένων και της Ελένης. 

"Εσύ τι νομίζεις, ότι αυτά τα άτομα έχουν τόσο τρομερή ευφυΐα; Η μόνη ευφυΐα που διαθέτουν ήταν πώς θα βιαιοπραγήσουν από εκεί και πέρα τους συμβούλευσαν το τι θα κάνουν ακριβώς" είπε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ελένη Τοπαλούδη, Δολοφονία στη Ρόδο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία Τοπαλούδη: Αίτημα για συμπληρωματική απολογία από τους δύο κατηγορούμενους

Εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη: Τι έγινε με το βίντεο του ομαδικού βιασμού

Οργή στην οικογένεια της Τοπαλούδη για τις καταθέσεις των τριών: Είπαν ότι βιντεοσκόπησαν για πλάκα

SHARE:

24Media Network