Ζάκυνθος: Συλλήψεις για τη δολοφονία της συζύγου του Κορφιάτη

Ζάκυνθος: Συλλήψεις για τη δολοφονία της συζύγου του Κορφιάτη
Αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες Eurokinissi

Συνελήφθησαν στην Ζάκυνθο τρεις Έλληνες, ανάμεσά τους και ο σωματοφύλακας πολύ γνωστού εφοπλιστή ενώ συνεχίζονται οι συλλήψεις και σε άλλους νομούς για τη δολοφονία της συζύγου του Κορφιάτη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου σε συνεργασία με την Ασφάλεια Αττικής, για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας της συζύγου του πρόσφατα δολοφονημένου Ντίμη Κορφιάτη που στην επίθεση του Ιουνίου του 2020 είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν συλληφθεί τρεις Έλληνες στην Ζάκυνθο, ανάμεσά τους και ο σωματοφύλακας πολύ γνωστού γόνου μίας από τις πλέον σημαντικές οικογένειες εφοπλιστών της Ελλάδας, όπως και ένας απότακτος αστυνομικός που φέρεται να είχε εμπλακεί και στην ληστεία σε βάρος του Δημάρχου.

Αναφορικά με τον σωματοφύλακα, είχε καταφέρει με διάφορες προφάσεις να του παραχωρήσει ο εργοδότης του ταχύπλοο σκάφος του, το οποίο και χρησιμοποίησε ο σωματοφύλακας για την διαφυγή των εκτελεστών μετά την δολοφονική επίθεση. Ενδεχομένως να αντιμετωπίσει και εκείνος κάποιες κατηγορίες για ορισμένα ψεύδη που φέρεται να είχε καταθέσει αρχικά στην Αστυνομία.

Η έρευνα συνεχίζεται με συλλήψεις και σε άλλους νομούς και συγκεκριμένα έχουν προσαχθεί δύο ακόμη Έλληνες από την Αττική και ένας ακόμη από τον Πύργο. Όλοι οι εμπλεκόμενοι αναμένεται να οδηγηθούν για περαιτέρω εξέταση, καθώς συνεχίζεται η έρευνα και για την πρόσφατη δολοφονία του Ντίμη Κορφιάτη στο κέντρο της Ζακύνθου.

Μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής επιχείρησης αναμένεται και επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα