Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την αθώωση

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την αθώωση

Συγκινητικές στιγμές κατά την αποφυλάκιση της νεαρής Ειρήνης Μελισσαροπούλου, που βρέθηκε μπλεγμένη σε υπόθεση ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ - Τι δήλωσε στον News 24/7 στους 88.6 ο συνήγορος της, Σάκης Κεκαγιόγλου.

Με ανακούφιση και συγκίνηση άκουσε την ανακοίνωση της απόφασης των ενόρκων για την αθώωσή της, μετά από δίωρη σύσκεψη, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, που κρατούνταν στο Χονγκ Κονγκ, μετά τη σύλληψη της στο αεροδρόμιο της πόλης για μεταφορά κοκαΐνης.

Η νεαρή κοπέλα που θα επιστρέψει -μετά την θετική εξέλιξη- άμεσα στην Ελλάδα ξέσπασε σε λυγμούς και χάθηκε στην αγκαλιά των γονιών της, ενώ στη φωτογραφία κρατά μια σακούλα με τα προσωπικά της αντικείμενα που της παραδόθηκαν μετά την αποφυλάκισή της.

Πόζαρε φυσικά και με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος ήταν πανευτυχής.

Η στιγμή που η Ειρήνη βγαίνει από τη φυλακή

Χαρούμενος που διαψεύστηκα

Ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6 είπε πως είναι η πρώτη φορά που είναι ευτυχής που διαψεύσθηκε μια δήλωση του.

“Η δικαστική ιστορία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό είναι γεμάτη εκπλήξεις. Εξέφρασα από την αρχή η έκπληξη να γίνει και στην δική μας περίπτωση. Έτσι και έγινε, είναι η πρώτη φορά στο Χόνγκ Κονγκ που με τέτοια ποσότητα εισαγωγής και κατοχής κάποιος αθωώνεται” τόνισε και εξήγησε πως “η υπόθεση κρίθηκε από μία σειρά επιχειρημάτων της υπερασπίσεως. Την ηλικία της, το λευκό ποινικό της μητρώο στην Ελλάδα, το ότι δεν είχε μαζί της πολλά κινητά τηλέφωνα ή πολλά χρήματα, το ότι δεν είχε πάνω στο δέρμα με την ναρκωτική ουσία δικά της δακτυλικά αποτυπώματα, το ότι προβλήθηκε βίντεο που είχα εξασφαλίσει από την Ελλάδα, από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου”

“Η Ειρήνη ανέφερε ότι της έδωσε το σακίδιο με την ναρκωτική ουσία χωρίς να το ξέρει, δηλαδή ότι την παγίδευσαν. Αυτό με κάποιο τρόπο έπρεπε να αποδειχθεί στο δικαστήριο, ότι το πρόσωπο αυτό είναι υπαρκτό. Προσκόμισα το DVD με την περσινή συνέντευξη και έτσι οι ένορκοι είδαν ότι το πρόσωπο που αναφέρει η Ειρήνη όντως υπάρχει και δεν είναι φανταστικό. Δεν είπαν για τι είναι αθώα. Υποθέτω ότι στην διάσκεψη του ήταν περίπου 2 ώρες όλα αυτά μέτρησαν στο να δημιουργηθούν πολλές αμφιβολίες και εδώ οι αμφιβολίες λειτουργούν πάντοτε υπέρ του κατηγορημένου” συμπλήρωσε ο κ.Κεχαγιόγλου.

Τέλος αναφέρθηκε και στο συναισθηματικό κομμάτι της υπόθεσης. “Με λυγμούς δέχτηκε την απόφαση του δικαστηρίου και οι γονείς της. Εγώ δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να δένεται συναισθηματικά με τους πελάτες μου όμως για πρώτη φορά συγκινήθηκα. Χάρηκα και ένιωσα ψυχική ικανοποίηση που αθωώθηκε ένας πελάτης μου είναι πολύ μεγάλη. Δεν έχουμε γυρίσει ακόμα, αργότερα θα πάμε για δείπνο όλοι μαζί. Η Ειρήνη δεν επιτρεπόταν να αγγίξει τους γονείς της στα επισκεπτήρια όλον αυτόν τον καιρό”, κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα