Εισαγγελέας για επίθεση με βιτριόλι: Το μίσος οδήγησε σε σχέδιο εξόντωσης

Εισαγγελέας για επίθεση με βιτριόλι: Το μίσος οδήγησε σε σχέδιο εξόντωσης
Η κατηγορούμενη, Έφη Κακαράντζουλα Eurokinissi

Τη σχέση της Ιωάννας Παλιοσπύρου και της Έφης Κακαράντζουλα ανέλυσε ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Αναμένεται η πρόταση ενοχής.

Τη σχέση των δύο γυναικών, της Ιωάννας Παλιοσπύρου και της Έφης Κακαράντζουλα, αναλύει ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Χάρης Μαρκαντωνάκης.

Ο εισαγγελικός λειτουργός αφού ανέλυσε των άρθρων του Ποινικού Κώδικα, που αφορούν στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι αναφέρεται στα πραγματικά περιστατικά:

Για τη σχέση μεταξύ κατηγορούμενης και θύματος με το 40χρονο ανέφερε ότι η κατηγορούμενη διατηρούσε σχέση ελεύθερη μαζί του και όταν εκείνος έκανε αίτημα φιλίας στην Ιωάννα, η τελευταία «με αξιοπρέπεια και σεβασμό προσπάθησε να την βοηθήσει, να την συμβουλεύσει. Μάλιστα, της έστειλε φωτογραφία και τη συνομιλία της με το Νωντα Οικονομου.

Η κατηγορούμενη, που ουδέποτε είχε πάψει να ανησυχεί, έστελνε μηνύματα στην παθούσα για το θέμα. Την ρωτούσε «τι κανείς με αυτόν τον άνθρωπο». Η Ιωαννα απαντούσε ευγενικά. Ωστόσο, ο Νώντας Οικονόμου δεν παραιτήθηκε της προσπάθειας και έστειλε και πάλι μήνυμα στην Ιωάννα».

Η κατηγορούμενη, Έφη Κακαράντζουλα Eurokinissi

Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό, «από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προέκυψε ότι η παθούσα διατήρησε επικοινωνία με τον Οικονόμου, σε αντίθεση με όσα μέχρι σήμερα πιστεύει η κατηγορούμενη. «Εγώ πιστεύω ότι υπήρξε κάτι μεταξύ τους» είχε πει στην απολογία της. Η κατηγορούμενη ουδέποτε πείστηκε από τη Ιωάννα και τουλάχιστον από τον Ιούνιο 2019 ανέπτυξε αισθήματα εχθρότητας και μίσους, πιστεύοντας ότι η τελευταία την κορόιδευε και την πρόδωσε έχοντας -σύμφωνα με την ίδια- πιστέψει ότι ο ερωτικός της σύντροφος διατηρούσε σχέσεις με την Ιωάννα. Άρχισε να περιεργάζεται σχέδιο εξόντωσης με καλύτερο τρόπο το βιτριόλι και για αυτό έθεσε την παθούσα σε παρακολούθηση».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου InTime

Ο εισαγγελέας συνεχίζει αυτή την ώρα την αγόρευση, αναφέροντας ότι δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθεί το πως προμηθεύτηκε το βιτριόλι και το εάν υπήρχαν συνεργοί. «Το δικαστήριο δεν πρέπει να το απασχολήσει το γεγονός για το εάν συνέδραμαν τρίτα πρόσωπα, αλλά ότι στα χέρια της έφτασε το δυσεύρετο πολυπόθητο υγρο».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version