Εισβολή αγροτών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

Εισβολή αγροτών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

Να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους, λέγοντας "δεν κυβερνάται εσείς αλλά η τρόικα", ζητούσαν εξαγριωμένοι αγρότες από τους βουλευτές του νομού του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Ομάδα αγροτών της Κορινθίας εισέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, όπου οι βουλευτές του νομού έδιναν συνέντευξη τύπου και δημιουργήθηκε επεισόδιο.

Ειδικότερα, από το πρωί οι αγρότες της Κορινθίας είχαν συγκεντρωθεί έξω από την Δ.Ο.Υ. Κορίνθου και δεν επέτρεπαν την είσοδο στο προσωπικό και σε πολίτες που ήθελαν να εξυπηρετηθούν, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Στις 12:00 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν προγραμματίσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος και όταν το πληροφορήθηκαν αυτό οι αγρότες, έφυγαν και κατευθύνθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί μια ομάδα με περισσότερα από 30 άτομα ανέβηκε στα γραφεία και προκλήθηκε ένταση κι έντονη λογομαχία μεταξύ αγροτών και βουλευτών, με τους αγρότες να καλούν τους βουλευτές να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους λέγοντάς τους ότι «δεν κυβερνάται εσείς αλλά η τρόικα». Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησε η κατάσταση και οι αγρότες αποχώρησαν.

(Βίντεο: korinthostv.gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αγρότες, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE: