Εισβολή αντιεξουσιαστών στη Newsphone

Εισβολή αντιεξουσιαστών στη Newsphone

Έφοδος αντιεξουσιαστών σε εταιρεία, που φτιάχνει την ηλεκτρονική πλατφόρμα πλειστηριασμών. Έσπασαν με σφυριά την τζαμαρία, πέταξαν μπογιές και τρικάκια με συνθήματα (Vid)

Επίθεση σε τηλεφωνική εταιρεία στην Καλλιθέα πραγματοποίησαν μέλη της ομάδας αντιεξουσιαστών Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ., νωρίτερα το μεσημέρι, ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Η ομάδα των κουκουλοφόρων έσπασαν την τζαμαρία με σφυριά, πέταξαν μαύρες μπογιές και τρικάκια με συνθήματα κατά των πλειστηριασμών.

Τα μέλη της Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ., προχώρησαν σε ανάληψη ευθύνης με κείμενο που «ανέβασαν» σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μαζί με βίντεο στο οποίο κατέγραψαν την επίθεσή τους.

Το κείμενο αναφέρει:

«Σήμερα 15 Ιουνίου η Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου έκανε παρέμβαση στην εταιρεία Newsphone ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου 280, Καλλιθέα. Ο λόγος της παρεμβασής μας αφορούσε την προθυμία 2 εταιριών, της Newsphone και της Cosmoone να κονταροχτυπηθούν για την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με την πρώτη να βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με το Υπουργείο Δικαιοσύνης εδώ και μήνες για τον διαγωνισμό που είναι να γίνει. Αφού λοιπόν η εταιρεία έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να αναλάβει τον τρόπο με τον οποίο νομίζουν οι τραπεζίτες και το κράτος ότι θα μπορέσουν να παρακαμφθούν οι  αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς από συλλογικότητες στα Ειρηνοδικεία σε όλη την Ελλάδα, θελήσαμε να τους δώσουμε μία πρώτη γεύση για το ενδεχόμενο που επιτύχουν στις αρχές Ιούνη να αναλάβουν την δημιουργία την πλατφόρμας. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης πετάχτηκαν τρικάκια που ανέγραφαν τα εξής: "ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ", "ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"».

SHARE:

24Media Network