Έκλεψαν τον "θησαυρό" του Αλέκου Σακελλάριου

Έκλεψαν τον "θησαυρό" του Αλέκου Σακελλάριου

Οι ληστές πήραν τη συλλογή με τις χρυσές πένες του σκηνοθέτη, με τις οποίες έγραφε τα σενάρια των ταινιών, αλλά και τα χρονογραφήματα και ευθυμογραφήματά του.

Δύσκολες ώρες περνά η χήρα του αείμνηστου σκηνοθέτη Αλέκου Σακελλάριου, Τίνα καθώς έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας.

Άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι που έζησε με τον σκηνοθέτη και το έκαναν φύλλο και φτερό.

ADVERTISING

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην Espresso, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της στην Ευελπίδων, το έκαναν άνω κάτω και έφυγαν παίρνοντας ρούχα, τσάντες και κοσμήματα αξίας 35.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα, όμως οι ληστές πήραν και τον «θησαυρό» του Αλέκου Σακελλάριου που κρατούσε η γυναίκα του ως κόρη οφθαλμού, όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για κειμήλια μεγάλης συναισθηματικής και πολιτιστικής αξίας.

Συγκεκριμένα, οι ληστές πήραν τη συλλογή με τις χρυσές πένες του, με τις οποίες έγραφε τα σενάρια των ταινιών, αλλά και τα χρονογραφήματα και ευθυμογραφήματά του που δημοσιεύονταν σε εφημερίδες.

«Ζω μαύρες γιορτές. Όλα έγιναν μέρα μεσημέρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο κέντρο της Αθήνας. Έφυγα από το σπίτι στις 3 το μεσημέρι και επέστρεψα στις 5 και μισή το απόγευμα. Οι διαρρήκτες τα πήραν όλα: ρούχα, κοσμήματα, τσάντες, τις χρυσές πένες του Αλέκου μου. Είμαι ακόμη σε κατάσταση σοκ», ανέφερε χαρακτηριστικά η χήρα του αείμνηστου σκηνοθέτη.

SHARE:

24Media Network