Έκρηξη σε ΑΤΜ στην Αγία Παρασκευή

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- Συνελήφθη Αλβανός που έσπασε  ΑΤΜ στη Νέα Κίο.
Το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη αλλοδαπός Αλβανική καταγωγής στην Κεντρική Πλατεία της Νέα Κίου γιατί  βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, έσπασε με πέτρα το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας βρίζοντας την Ελλάδα και υμνώντας την χώρα του. Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους.(Eurokinissi)
ΑΡΓΟΛΙΔΑ- Συνελήφθη Αλβανός που έσπασε ΑΤΜ στη Νέα Κίο. Το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη αλλοδαπός Αλβανική καταγωγής στην Κεντρική Πλατεία της Νέα Κίου γιατί βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, έσπασε με πέτρα το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας βρίζοντας την Ελλάδα και υμνώντας την χώρα του. Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους.(Eurokinissi) EUROKINISSI

Οι δράστες ανατίναξαν το μηχάνημα στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ, αλλά έφυγαν με άδεια χέρια

Άγνωστοι δράστες έβαλαν λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα στο στόχαστρό τους ΑΤΜ τράπεζας που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη σουπερμάρκετ, επί της Λ. Μεσογείων 516, στην Αγία Παρασκευή.

Οι δράστες αφού παροχέτευσαν μίγμα αερίου με την μέθοδο PLOFKRAAK στο μηχάνημα, προκάλεσαν έκρηξη για να πάρουν τα χρήματα από τις κασετίνες, όμως η έκρηξη τόσο δυνατή που είχε σαν αποτέλεσμα να διαλυθεί εντελώς το μηχάνημα και να μην μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα.

Οι δράστες έφυγαν άπραγοι, άφησαν πίσω τους όμως εκτεταμένες ζημιές τόσο στο ΑΤΜ όσο και στην πρόσοψη του σουπερμάρκετ που ήταν τοποθετημένο. Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν από την Αστυνομία, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

Φωτογραφία:eurokinissi

SHARE:

24Media Network