Έκρηξη σε κρεοπωλείο – μίνι μάρκετ στο κέντρο της Αθήνας – Τρεις τραυματίες

Έκρηξη σε κρεοπωλείο – μίνι μάρκετ στο κέντρο της Αθήνας – Τρεις τραυματίες
Από τον τόπο της έκρηξης INTIME NEWS

Τρεις τραυματίες, ένας εκ των οποίων σοβαρά, μετά από ισχυρή έκρηξη σε κρεοπωλείο - μίνι μάρκετ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 12.50 το μεσημέρι της Παρασκευής (27/5) σε επιχείρηση όπου συστεγάζονται ένα κρεοπωλείο κι ένα μίνι μάρκετ, η οποία βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ιουλιανού και Αλκιβιάδου στο κέντρο της Αθήνας.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν σοβαρά τρία άτομα, εκ των οποίων ένας άντρας σοβαρά με εκτεταμένα εγκαύματα που τον έχει παραλάβει το ΕΚΑΒ. Οι άλλοι δύο φέρουν ελαφρά εγκαύματα στα χέρια.

Από την έκρηξη που σημειώθηκε στο υπόγειο, πιθανόν από διαρροή σε φιάλη προπανίου, η επιχείρηση διαλύθηκε ενώ η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που εκσφενδονίστηκε στον δρόμο ακόμα και ένα μεγάλο ψυγείο του κρεοπωλείου και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα από διερχόμενους.

Από τον τόπο της έκρηξης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ/INTIME NEWS

Από το υπόγειο οι άντρες της Πυροσβεστικής απομάκρυναν τέσσερις φιάλες προπανίου, ενώ έχουν κληθεί ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ και εταιρεία φυσικού αερίου για να ελέγξουν τις υποδομές τους και να κλείσουν τα δίκτυά τους στο σημείο προς αποφυγή περαιτέρω διαρροών και προβλημάτων.

Στο σημείο πραγματοποιούνται εκτροπές στην κυκλοφορία στις διασταυρώσεις των οδών Αλκιβιάδου με Ιουλιανού και Ιουλιανού με Λιοσίων.

Στο σημείο βρίσκονται 3 πυροσβέστες με 1 όχημα και ο επικεφαλής τους καθώς και η ΕΛΑΣ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα