Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Γιώργος Παρτσαλάκης – Σε σταθερή κατάσταση

default image

Ο δημοφιλής ηθοποιός αισθάνθηκε δυσφορία λίγο πριν από την Ανάσταση και μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο Τζάνειο με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

Σε σταθερή κατάσταση στη μονάδα εμφραγμάτων του Τζάνειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποβληθεί την Τρίτη του Πάσχα σε αγγειοπλαστική.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αισθάνθηκε δυσφορία λίγο πριν από την Ανάσταση και μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο Τζάνειο. Εκεί μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό. “Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει. Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω”, είχε δηλώσει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα