Ελένη Αντωνιάδου: Πώς επιλέχθηκε για Barbie – Τι αναφέρει η Mattel

Ελένη Αντωνιάδου: Πώς επιλέχθηκε για Barbie – Τι αναφέρει η Mattel
Η Ελένη Αντωνιάδου

Τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις, οι αλλαγές στο βιογραφικό της Ελένης Αντωνιάδου και πώς σχολιάζει η “Mattel” την υπόθεση που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων

Σε πρόσωπο των τελευταίων ημερών έχει αναδειχθεί χωρίς καμία αμφιβολία η Ελένη Αντωνιάδου. Μια νεαρή γυναίκα, η οποία απασχολεί όχι μόνο τον εγχώριο Τύπο, αλλά όλα τα μεγάλα διεθνή μέσα. Πού εργάστηκε, σε ποιες ερευνητικές ομάδες συμμετείχε, πόσα και τι πτυχία κατέχει, είπε ψέμματα και σε τι βαθμό, είπε όλη την αλήθεια ή τη μισή; Αυτά αποτελούν κάποια από τα βασικά ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις.

Facebook

 

Αυτές οι απαντήσεις θα έρθουν -και μην έχουμε καμία αμφιβολία- από επώνυμες πηγές, πρωτίστως όμως από την ίδια. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το News 24/7 η κ. Αντωνιάδου θα απαντήσει το προσεχές διάστημα παραθέτοντας τις πραγματικές διαστάσεις στο όλο θέμα.

Ερωτήματα, πάντως υπάρχουν και για την ίδια την πολυεθνική εταιρεία “Mattel” και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει την επόμενη “Barbie”. Με ποιον τρόπο, δηλαδή, καταλήγει στα πρόσωπα, ποιος αποφασίζει και πως έφτασε στο σημείο να επιλέξει την Ελένη Αντωνιάδου μόλις τον περασμένο Μάρτιο;

 

Το News 24/7 επικοινώνησε με τα κεντρικά γραφεία της Μattel, και η επίσημη απάντηση – δήλωση δεν άργησε να έρθει. Με μια λιτή ανακοίνωση το γραφείο Τύπου της εταιρείας απαντά ότι “η Mattel, δεν σχολιάζει θέματα που άπτονται προσωπικών υποθέσεων”.

Πως όμως γίνεται η επιλογή των προσώπων

Το τελευταίο διάστημα η Mattel “έτρεξε” την καμπάνια “yου can be anything” δηλαδή “μπορείς να γίνεις ο,τι ονειρεύεσαι” και σε αυτό το πλαίσιο επιλέχθηκε σύμφωνα με το βιογραφικό της η Ελένη Αντωνιάδου.

Καλά ενημερωμένες πηγές εξήγησαν ότι δεν υπάρχει επιτροπή αξιολόγησης, συγκεκριμένα κριτήρια και στάδια από τα οποία περνά ο υποψήφιος, ώστε τελικά να προκριθεί ή να απορριφθεί. “Δεν υπάρχουν επιστήμονες, καθηγητές και επιτροπές που αναλύουν και εξετάζουν τα βιογραφικά” μας ανέφερε η ίδια πηγή τονίζοντας επί της ουσίας ότι η επιλογή της Ελένης Αντωνιάδου έγινε “με στόχο να αναδειχθούν οι γυναίκες που αγωνίζονται, που κυνηγάνε το όνειρό τους και να τιμηθούν στο πρόσωπό της τα σύγχρονα γυναικεία πρότυπα”.

Λέγοντας ψέματα ή την μισή αλήθεια; Είναι η επόμενη ερώτηση. Και εδώ είναι το σημείο που η ίδια οφείλει να απαντήσει και να δώσει όλες τις εξηγήσεις και όχι τη μισή τουλάχιστον όπως έχει φανεί για την ώρα.

Πάντως η Mattel τροποποίησε τα στοιχεία του βιογραφικού της στην επίσημη ιστοσελίδα της, την ώρα που στον κόσμο των social media συνεχίζεται ο… κατασπαραγμός.

Το καινούριο βιογραφικό ως “Επιστήμονας στην Αναγεννητική Ιατρική και Βιοϊατρική”

 

Το παλαιότερο ως “Επιστήμονας της NASA”

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα