Ελεύθερη η 32χρονη για την πτώση του συντρόφου της

Ελεύθερη η 32χρονη για την πτώση του συντρόφου της
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 39χρονη

Περιοριστικούς όρους επέβαλε ο τακτικός ανακριτής στην 32χρονη γυναίκα που φέρεται ότι έριξε το σύντροφό της από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της η 32χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι έριξε τον 39χρονο σύντροφό της από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί βαριά.

Ο 30ος τακτικός ανακριτής επέβαλε στην κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μία φορά τον μήνα.

Η 32χρονη με καταγωγή από τον Λίβανο, σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, υποστήριξε πως δεν έσπρωξε ποτέ τον σύντροφό της. «Ελπίζω να γίνει καλά. Φοβήθηκα μετά από καυγά που είχαμε και τον κλείδωσα έξω, στο μπαλκόνι. Κάλεσα τρεις φορές την αστυνομία για να με βοηθήσει. Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ. Εννοείται πως θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο, αν με αφήσει η οικογένειά του, γιατί αυτοί πιστεύουν πως εγώ τον έριξα…» είπε χαρακτηριστικά. Κατά πληροφορίες, ενώπιον του ανακριτή υποστήριξε πως δεν γνωρίζει τις ακριβείς συνθήκες πτώσης του συντρόφου της: «Είχε γίνει πολύ επιθετικός και με χτυπούσε. Αν είχε υπάρξει εγκληματική ενέργεια από μένα, θα είχε σοβαρότερες κακώσεις και δεν θα ήταν στη ζωή. Είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες μπύρας. Στο σπίτι βρέθηκε και ένα κουτί με ναρκωτικά χάπια και τρεις φιάλες κρασιού».

Σύμφωνα με το συνήγορό της, Βασίλη Νουλέζα, ο 39χρονος ήταν σε κατάσταση παροξυσμού. Όπως δήλωσε, «φώναζε και απειλούσε σε κατάσταση αμόκ, είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Μέχρι τη δίκη θα αποδειχθεί πως η εντολέας μου δεν έσπρωξε ποτέ τον άνδρα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα