Ελεύθεροι με ρητή δικάσιμο οι εννέα συλληφθέντες σχολικοί φύλακες

Ελέυθεροι αφέθησαν το απόγευμα της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου 2013, οι σχολικοί φύλακες που είχαν συλληφθεί κατά τα επεισόδια στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ελέυθεροι αφέθησαν το απόγευμα της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου 2013, οι σχολικοί φύλακες που είχαν συλληφθεί κατά τα επεισόδια στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο εισαγγελέας άφησε ελεύθερους τους εννέα σχολικούς φύλακες οι οποίοι είχαν συλληφθεί το πρωί της Τρίτης έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Ελεύθεροι αφέθηκαν από τον εισαγγελέα, με ορισμό ρητής δικασίμου, οι εννέα σχολικοί φύλακες που συνελήφθησαν το πρωί έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Οι εννέα σχολικοί φύλακες οδηγήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου είχαν συγκεντρωθεί για συμπαράσταση περίπου 50 συνάδελφοι και φίλοι τους, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Βαλασόπουλος.

Εναντίον τους ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και αντίσταση κατά της αρχής, ενώ προσδιορίστηκε η δίκη τους ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για τις 31 Μαρτίου 2014.

Κατά την προσαγωγή των εννέα συναδέλφων τους στον εισαγγελέα, αλλά και όταν αφέθηκαν ελεύθεροι, οι συγκεντρωθέντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συλλήψεις σχολικών φυλάκων και χημικά έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

SHARE:

24Media Network