Ελεύθερος με εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ, ο δάσκαλος που έστελνε σε μαθήτριες σεξουαλικά μηνύματα

Ελεύθερος με εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ, ο δάσκαλος που έστελνε σε μαθήτριες σεξουαλικά μηνύματα
Τα δικαστήρια της Ευελπίδων Eurokinissi

Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν πως ο εκπαιδευτικός θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, επιβάλλοντας ωστόσο συγκεκριμένους περιοριστικούς όρους.

Ελεύθερος με εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ, αφέθηκε ο δάσκαλος Δημοτικού Σχολείου, ο οποίος κατηγορείται ότι έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε μαθήτριες. Του απαγορεύθηκε να προσεγγίσει τις παθούσες σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων και επικοινωνίας μαζί τους με κάθε μέσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν πως ο εκπαιδευτικός θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, επιβάλλοντας ωστόσο συγκεκριμένους περιοριστικούς όρους: της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα, της χρηματικής εγγύησης, ύψους 5000 ευρώ και της απαγόρευσης προσέγγισης με τις παθούσες σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων και επικοινωνίας μαζί τους με κάθε μέσο.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δραστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση καθώς και το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικης ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, που του αποδόθηκε από τον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα