Οδηγοί γαϊδούρια: Έκλεισαν τη ΛΕΑ και μπλόκαραν ασθενοφόρο

Οδηγοί γαϊδούρια: Έκλεισαν τη ΛΕΑ και μπλόκαραν ασθενοφόρο
Έλληνες οδηγοί: Έκλεισαν τη ΛΕΑ και μπλόκαραν ασθενοφόρο

Η ταλαιπωρία στους δρόμους για εκατοντάδες οδηγούς, που έχουν εγκλωβιστεί λόγω του χιονιά, συνεχίζεται. Το ίδιο και οι δυσάρεστες εκπλήξεις.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει χάος στους δρόμους της Ελλάδας με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να έχουν εγκλωβιστεί για ώρες στους αυτοκινητοδρόμους.

Η κατάσταση αυτή φυσικά δεν θα έπρεπε να επιτρέπει τη χρήση της ΛΕΑ, όμως οι Έλληνες οδηγοί έδειξαν για άλλη μια φορά τον χειρότερό τους εαυτό.

Το βίντεο του LamiaReport, τραβηγμένο στην Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Λαμία, λίγο πριν τα διόδια των Αφιδνών, όπου εκατοντάδες οδηγοί έχουν εδώ και ώρες εγκλωβιστεί, δείχνει ένα “μπλοκαρισμένο” από τα αυτοκίνητα ασθενοφόρο.

Όπως είναι αναμενόμενο, η διέλευση του ασθενοφόρου αλλά και οποιουδήποτε άλλου οχήματος άμεσης παρέμβασης ήταν αδύνατη, με αποτέλεσμα η απερίσκεπτη πράξη των οδηγών να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του ανθρώπου που είχε ανάγκη ιατρικής βοήθειας.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και το Υπουργείο Υγείας στο Twitter, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να μένει ανοιχτή η ΛΕΑ, προκειμένου να είναι εφικτή η διέλευση ασθενοφόρων και οχημάτων άμεσης παρέμβασης.

Ιδιαίτερα σε τέτοιες περιπτώσεις κακοκαιρίας είναι σημαντικό να τηρούνται οι υποδείξεις των τροχονόμων που έχουν αναπτυχθεί στο οδικό δίκτυο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα