Ελληνικό #metoo: Τουλάχιστον 2 καταγγελίες για βιασμό στη Δικαιοσύνη

Ελληνικό #metoo: Τουλάχιστον 2 καταγγελίες για βιασμό στη Δικαιοσύνη
Rows of red empty chairs in front of stage with microphone on stand Shutterstock

Δυο καταγγελίες για το κακούργημα του βιασμού σε βάρος ηθοποιών περιλαμβάνονται στο φάκελο του ΣΕΗ, που παρέδωσε ο Π. Τσαρούχας στην Εισαγγελία..

Στο μικροσκόπιο ο φάκελος του πρόεδρου του Πειθαρχικού Οργάνου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Π. Τσαρούχα, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας. Τρεις οι καταγγελίες για κακουργήματα.

Ανοίγει εκ νέου η «βεντάλια» των ερευνών για το κίνημα #metoo μετά την παρουσία του πρόεδρου του Πειθαρχικού Οργάνου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Π. Τσαρούχα, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας. Τουλάχιστον 2 καταγγελίες για το κακούργημα του βιασμού σε βάρος ηθοποιών περιλαμβάνονται στο φάκελο του ΣΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως υπάρχουν 2-3 καταγγελίες οι οποίες αφορούν το κακούργημα του βιασμού και θα εξεταστούν ενδελεχώς από τις αρχές. Οι καταγγελίες αυτές στρέφονται κατά τουλάχιστον 2 πρόσωπα και χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης ανεξάρτητα από το αν έχει παρέλθει ο χρόνος παραγραφής τους ή όχι.

Ο φάκελος του Πασχάλη Τσαρούχα κατέθεσε -όπως αναφέρουν πηγές- διψήφιο αριθμό καταγγελιών στις εισαγγελικές αρχές, για αδικήματα που σχετίζονται με την προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Μάλιστα, οι πράξεις φέρονται να είναι κατά βάση πλημμεληματικές, ενώ σημαντικό μέρος αυτών φαίνεται πως είναι παραγεγραμμένες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα