Ελληνικό #metoo: Ο Πασχάλης Τσαρούχας κατέθεσε τους φακέλους στον εισαγγελέα

Ελληνικό #metoo: Ο Πασχάλης Τσαρούχας κατέθεσε τους φακέλους στον εισαγγελέα
Ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Πασχάλης Ταρούχας στα Δικαστήρια για την κατάθεσή του στον Εισαγγελέα Eurokinissi

Στο γραφείο του Εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση σεξουαλικής βίας προσήλθε ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣEH, Πασχάλης Τσαρούχας. Κατέθεσε φακέλους μόνο για το αδίκημα της προσβολης της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

“Καταθέσαμε τους φακέλους, είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας ως πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ο οποίος για περίπου μία ώρα κατέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κ. Σπυρόπουλο.

“Ελπιζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων δεν μπορώ να σας πω τι κατέθεσα. Μόνο στο αδίκημα της προσβολής γενετήσιας ελευθερίας αφορούν. Δεσμευθήκαμε οτι για οποιοδήποτε νέο στοιχείο που έχουμε θα το συμπληρώσουμε στους φακέλους” δήλωσε κατά την έξοδό του.

Ο ηθοποιός είχε κληθεί λόγω της θεσμικής του ιδιότητας (αφού ο Σπ. Μπιμπίλας δήλωσε αναρμόδιος), από τους εισαγγελικούς λειτουργούς, Κ. Σπυρόπουλο και Νικ. Στεφανάκο, προκειμένου να τους καταθέσει το σύνολο των καταγγελιών που έχει στη διάσωσή του το ΣΕΗ.

Στόχος είναι να σταχυολογήσουν ποιες καταγγελίες είναι ποινικά αξιοποιήσιμες, αλλά και ποιες από αυτές έχουν παραγραφεί και ποιες όχι, έτσι ώστε να προχωρήσουν στην διερεύνηση της ουσίας όσο το δυνατόν περισσότερων περιπτώσεων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα