Εμπλεκόμενος και οδηγός αυτοκινήτου στο θανατηφόρο τροχαίο στο Μαρκόπουλο

Εμπλεκόμενος και οδηγός αυτοκινήτου στο θανατηφόρο τροχαίο στο Μαρκόπουλο
Τραγωδία στο Μαρκόπουλο με δύο νεκρούς κι έναν τραυματία Eurokinissi

Εντοπίστηκε στην Γλυφάδα και ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος ενός 38χρονου Ολλανδού υπηκόου ελληνικής καταγωγής για ανθρωποκτονία από αμέλεια, πρόκληση σωματικών βλαβών, εγκατάλειψη τροχαίου και μη ειδοποίηση των Αρχών στο θανατηφόρο τροχαίο στο Μαρκόπουλο.

Ποινική δίωξη σε βάρος ενός 38χρονου Ολλανδού υπηκόου ελληνικής καταγωγής για ανθρωποκτονία από αμέλεια, πρόκληση σωματικών βλαβών, εγκατάλειψη τροχαίου και μη ειδοποίηση των Αρχών ασκήθηκε από το εισαγγελέα για το περιστατικό του τροχαίου δυστυχήματος στο 27ο χλμ. της Λ. Κορωπίου-Μαρκοπούλου.

Ο ίδιος φέρεται να ενεπλάκη στο περιστατικό και να μην ενημέρωσε σχετικά τις Αρχές. Όπως προέκυψε από βιντεοληπτικό υλικό, προσπέρασε το βυτιοφόρο, περνώντας στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα το αντίθετα κινούμενο φορτηγό να συγκρουστεί με το βυτιοφόρο που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο επιβαίνοντες στο φορτηγό και να τραυματιστεί ο οδηγός του βυτιοφόρου.

Ο ίδιος παρέμεινε στον χώρο σαν δήθεν περαστικός για περίπου 20 λεπτά και μετά αποχώρησε. Το συγκεκριμένο άτομο εντοπίστηκε στην Γλυφάδα και θα κληθεί για κατάθεση. Η προανάκριση παραμένει σε εξέλιξη για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα