Ενοχή για το φλαουτίστα ζητά ο εισαγγελέας-Καταπέλτης η αγόρευσή του

Ενοχή για το φλαουτίστα ζητά ο εισαγγελέας-Καταπέλτης η αγόρευσή του
Αίθουσα δικαστηρίου Eurokinissi

Καταπέλτης κατά του καθηγητή μουσικής, γνωστού φλαουτίστα, ο οποίος κατηγορείται για την αποπλάνηση δύο ανήλικων κοριτσιών, είναι ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Την καταδίκη του καθηγητή μουσικής, γνωστού φλαουτίστα, ο οποίος κατηγορείται για την αποπλάνηση δύο ανήλικων κοριτσιών, ζήτησε ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, ο οποίος του απέδωσε βαρύτατες πράξεις.

Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό, που περιέγραψε αναλυτικά τα όσα -κατά τον ίδιο- υπέστησαν τα κορίτσια στα χέρια του δασκάλου τους, ο 60χρονος καταχράστηκε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι γονείς των θυμάτων «βλάπτοντας τα μέγιστα την ψυχοσύνθεση των παιδιών». Είπε χαρακτηριστικά στην αγόρευσή του: «Σου δίνω το παιδί για να του μάθεις γράμματα, παιδαγωγέ, δάσκαλε, μουσικέ και εσύ πας και κάνεις σεξουαλικές πράξεις!».

Όσον αφορά στο πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στον υπολογιστή του, ο εισαγγελέας υποστήριξε πως ο κατηγορούμενους «αποτύπωσε σε υλικό φορέα και έβαλε σε ψηφιακό δίσκο τον οποίο έκρυβε στο χρηματοκιβώτιο και με ειδικό πρόγραμμα τα ντυμένα κορίτσια τα απέγδυε και ζούμαρε στις επίμαχες περιοχές. Αν αυτό δεν είναι παιδική πορνογραφία τότε τι είναι;».

Αναφορά έκανε και στις ευμενέστερες διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα, με τον οποίο οι θωπείες μετατρέπονται σε πλημμέλημα, υποστηρίζοντας πως δεν εμπίπτουν στην παρούσα υπόθεση. «Εάν κάνεις θωπείες, με σκοπό να ικανοποιήσεις την γενετήσια σου επιθυμία τότε το αδίκημα εμπίπτει στο άρθρο 339 και τιμωρείται με κάθειρξη. Δεν το είπε καλά ο νομοθέτης, θα το πει αύριο καλύτερα ο Άρειος Πάγος. Και θα είναι τομή σας να το πείτε εσείς με την απόφαση σας» ανέφερε και συνέχισε: «Εάν τώρα τα 30 χρόνια κάθειρξης που καταδικάστηκε πρωτόδικα, τα θεωρήσουμε πλημμέλημα (337 ΠΚ) και με ποινή ενός έτους τότε τι θα πούμε σε αυτή τη μάνα και τον πατέρα; Δεν θα έχουμε δικαϊκή ειρήνη» κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα ο καθηγητής μουσικής είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 30 ετών και 6 μηνών για την υπόθεση αποπλάνησης δυο ανήλικων μαθητριών του, ηλικίας 8 και 10 ετών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα