Ενστολοι σε Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη: Κάνε πράξη τις δεσμεύσεις σου

Στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση
Στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση MOTIONTEAM

Οι ένστολοι ζητούν λύσεις για την υποστελέχωση των υπηρεσιών τους, τις μεταθέσεις, το βαθμολόγιο και τις μισθολογικές τους απολαβές.

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν την Παρασκευή στην πλατεία Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες ενόψει των εγκαινίων της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι ένστολοι ζητούν από τη νέα κυβέρνηση να υλοποιήσει τις εξαγγελίες που είχε κάνει ως αντιπολίτευση και, μεταξύ άλλων, να δώσει λύσεις στην υποστελέχωση των υπηρεσιών, στα ελλιπή μέσα, το βαθμολόγιο και τις μεταθέσεις του ανθρώπινου δυναμικού και να συνταχθεί με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις μισθολογικές τους απολαβές.

«Καλούμε τον πρωθυπουργό της χώρας να αφουγκραστεί τις αγωνίες μας και να δεσμευτεί αύριο για την επίλυση των προβλημάτων μας» αναφέρουν σε μικροφωνική που έχει στηθεί μπροστά από τον Λευκό Πύργο. 

Οι ένστολοι αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από την Τσιμισκή μέχρι το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου θα επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Στη συγκέντρωση βρέθηκαν η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, δηλώνοντας τη στήριξή τους στον αγώνα των ενστόλων.

Πηγή: 

voria.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΕΘ, Θεσσαλονίκη, Μητσοτάκης
SHARE: