Εντολή της Εισαγγελίας για εκταφή της σορού του Βέλιου

Εντολή της Εισαγγελίας για εκταφή της σορού του Βέλιου

Θα ακολουθήσουν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία για να διαπιστωθεί εάν δέχτηκε θανατηφόρα ένεση

Στην εκταφή της σορού του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου αποφάσισαν να προχωρήσουν οι Αρχές, προκειμένου να πραγματοποιηθούν από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί εάν όντως του χορηγήθηκε ένεση που να επίσπευσε τον θάνατό του.

Η απόφαση και εντολή είναι από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ηλία Ζαγοραίο, προς το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Η εκταφή αναμένεται να γίνει ή τις επόμενες ώρες ή τις αμέσως επόμενες ημέρες, αλλά θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για αυτό από την Αστυνομία και αφού πρώτα ενημερωθούν οι οικείοι του.

Οι αξιωματικοί που ανέλαβαν την υπόθεση καλούνται να ερευνήσουν το ενδεχόμενο συνέργειας σε αυτοκτονία με τη χορήγηση θανατηφόρας ένεσης στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε η Εισαγγελία για τις συνθήκες θανάτου του 63χρονου καρκινοπαθούς δημοσιογράφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Βέλιου. Τα τελευταία του βίντεο

Πέθανε ο Αλέξανδρος Βέλιος με μη υποβοηθούμενη ευθανασία

SHARE:

24Media Network