Επεισόδια στο Μαρούσι: Αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να ανακαταλάβουν τη Βίλα Κούβελου

Επεισόδια στο Μαρούσι: Αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να ανακαταλάβουν τη Βίλα Κούβελου
Επεισόδια στο Μαρούσι: Αντιεξουσιαστές επιχείρησαν αν ανακαταλάβουν τη Βίλα Κούβελου Eurokinissi

Τα καταστήματα πλήρωσαν τις διαθέσεις των αντιεξουσιαστών στο Μαρούσι-Έσπασαν τις τζαμαρίες σε γνωστό ταχυφαγείο, έγραψαν συνθήματα σε βιτρίνες και έσπασαν τα ακυρωτικά μηχανήματα στον ΗΣΑΠ

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν ανάμεσα σε απλό κόσμο που είχε βγει στην αγορά του Αμαρουσίου για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια του, ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και διμοιρίες των ΜΑΤ.

Όλα ξεκίνησαν πιο νωρίς το πρωί όταν ομάδα περίπου 50 ατόμων αποπειράθηκε να επανακαταλάβει την κατάληψη Κούβελου στο Μαρούσι, όμως ενημερώθηκε εγκαίρως η Αστυνομία και τοποθετήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο.

Τότε η ομάδα των αντιεξουσιαστών απομακρύνθηκε περίπου ένα τετράγωνο πιο κάτω και προχώρησαν σε κάλεσμα μέσω διαδικτύου. Σύντομα στο σημείο έφτασαν περίπου 100 άτομα επιπλέον.

Τα συνθήματα και οι πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις δεν άργησαν να συμβούν, με αποτέλεσμα οι διμοιρίες να κάνουν χρήση χημικών και να απωθήσουν τους αντιεξουσιαστές που διέφυγαν προς την αγορά, με αποτέλεσμα ο κόσμος να τρέχει να σωθεί ανάμεσα σε πέτρες και χημικά.

Οι αντιεξουσιαστές έσπασαν τις βιτρίνες σε τουλάχιστον ένα ταχυφαγείο, προκάλεσαν φθορές και σε άλλα καταστήματα γράφοντας συνθήματα σε βιτρίνες και έσπασαν τα ακυρωτικά μηχανήματα στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου.

Όλοι τους κατάφεραν να διαφύγουν με συρμούς του Ηλεκτρικού, ενώ από το σημείο δεν έχει γίνει ούτε μία προσαγωγή. Αναφορές για τυχόν τραυματισμούς δεν υπάρχουν, ενώ η πλέον στην περιοχή έχει αποκατασταθεί η ηρεμία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα