Επεισόδιο στον ΗΣΑΠ Περισσού με οπαδούς που κατέβασαν από βαγόνι άλλους επιβάτες

ΗΣΑΠ
ΗΣΑΠ EUROKINISSI

Ομάδα ατόμων χωρίς διακριτικά ομάδας, εξανάγκασαν σε έξοδο από το τελευταίο βαγόνι του συρμού τους επιβάτες και εισήλθαν αυτοί

Επεισόδιο σημειώθηκε στις τέσσερις το απόγευμα στον Σταθμό ΗΣΑΠ του Περισσού, όπου οπαδοί ομάδας χωρίς διακριτικά, εισέβαλαν στην πλατφόρμα και εξανάγκασαν τους επιβαίνοντες στο τελευταίο βαγόνι του συρμού να εξέλθουν.

Μόλις βγήκαν οι επιβαίνοντες οι ταραξίες εισήλθαν εντός του βαγονιού και επιβιβάστηκαν αυτοί στον συρμό. Για το περιστατικό δεν έχουν γίνει τυχόν προσαγωγές αλλά προκλήθηκε πρόσκαιρη αναστάτωση στην εκτέλεση των δρομολογίων.

ΣΤΑΣΥ: Καμία διακοπή στα δρομολόγια

Καμιά διακοπή δεν υπήρξε σήμερα το απόγευμα στα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στο σταθμό του Περισσού, σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ.

Συγκεκριμένα, όπως δηλώνουν πηγές της ΣΤΑΣΥ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν σημειώθηκαν επεισόδια στα βαγόνια συρμού που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στον σταθμό Περισσού και δεν υπήρξε καμία διακοπή στα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, όπως νωρίτερα είχε μεταδώσει το Πρακτορείο, το οποίο βασίστηκε σε ενημέρωση από την αστυνομία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: