Επιμένουμε Αθήνα: 2ο καλοκαιρινό φεστιβάλ "9,5 εβδομάδες στο Σχεδία Home"

Επιμένουμε Αθήνα: 2ο καλοκαιρινό φεστιβάλ "9,5 εβδομάδες στο Σχεδία Home"

Το 2ο fest θα ξεκινήσει την Πέμπτη 1 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.

Το 2ο καλοκαιρινό fest με τίτλο «Μένουμε Αθήνα: 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home» είναι προ των πυλών. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το περιοδικό δρόμου «σχεδία» και το «σχεδία home» στήνουν πολλές μικρές γιορτές στην καρδιά της πόλης, για όλους εκείνους που το καλοκαίρι (επι)μένουν στην Αθήνα. Ημέρες οινογευσίας σε συνεργασία με εκλεκτά οινοποιεία, νύχτες με ζωντανή μουσική και εκλεκτούς guest DJs, δράσεις πολιτισμού –όπως εκθέσεις χαρακτικών, φωτογραφίας, γελοιογραφίας, ξύλινων γλυπτών κ.ά–, περίπατοι στο κέντρο της πόλης (μετά brunch), με οδηγό έναν κορυφαίο αθηναιογράφο, εργαστήρια για παιδιά, αναγνώσεις κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι, happy hours ακόμη και happy days, το «σχεδία home» συνδυάζει τη δροσιά της ψυχαγωγίας με τη μοναδική αύρα του πολιτισμού.

Το 2ο fest θα ξεκινήσει την Πέμπτη 1 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.

Επιμένουμε Αθήνα: 2ο καλοκαιρινό φεστιβάλ
©YIANNISZINDRILIS


Το φεστιβάλ εγκαινιάζεται με μια έκθεση ξύλινων γλυπτών από τη Βωβούσα στο ανατολικό Ζαγόρι, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Βωβούσας, ενώ δύο μέρες αργότερα, το Σάββατο 3 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος περίπατος στο κέντρο της Αθήνας με τον συγγραφέα κι αθηναιογράφο κ. Νίκο Βατόπουλο. Του περιπάτου θα ακολουθήσει brunch στο «σχεδία home», με γεύσεις που θα έχει επιμεληθεί η σεφ Γωγώ Δελογιάννη.

Εξήντα οκτώ ημέρες και είκοσι δύο γιορτές αργότερα, το 2ο καλοκαιρινό fest του περιοδικού δρόμου «σχεδία» θα ολοκληρωθεί με μια γιορτή για το βινύλιο (Vinyl event) και τον «Μόμπι Ντικ», ένα δημιουργικό εργαστήριο για παιδιά, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Φουρφούρι.

Επιμένουμε Αθήνα: 2ο καλοκαιρινό φεστιβάλ
©GAVRIIL PAPADIOTIS

Να σημειωθεί ότι για πολλές εκδηλώσεις, όπως τα εργαστήρια, ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, οπότε συστήνεται ανεπιφύλακτα στους ενδιαφερόμενους να σπεύσουν να κλείσουν τις θέσεις τους. Στο «σχεδία home» τηρούνται όλα τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και υγιεινής, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία. Στο χώρο, πραγματοποιούνται καθημερινές και πολλαπλές απολυμάνσεις, με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο απολυμαντικών, το προσωπικό τηρεί απαρεγκλίτως τα μέτρα ασφαλείας, ενώ, βεβαίως, υπάρχουν παντού στο χώρο για τους επισκέπτες μας όχι μόνο αντισηπτικά, αλλά ακόμη και μάσκες ή/και γάντια. Η πλειοψηφία των εκδηλώσεων, σε κάθε περίπτωση, έχουν προγραμματιστεί στον εξωτερικό χώρο του «σχεδία home», στον πεζόδρομο επί της οδού Νικίου, και γύρω από αυτόν.

«Σχεδία home». Η διασκέδαση όπως πρέπει να είναι.

Για το πλήρες πρόγραμμα του 2ου καλοκαιρινού fest με τίτλο «Μένουμε Αθήνα: 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home» επισκεφτείτε το https://shediahome.gr/2021/06/24/επιμένουμε-αθήνα-2ο-καλοκαιρινό-φεστι-2/, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής στα [email protected] και 213 0231220.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιοδικό Σχεδία
SHARE:

24Media Network