Επιθέσεις με μολότοφ τα ξημερώματα έξω από το Πολυτεχνείο

Επεισόδια στην πορεία για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου στην Αθήνα. Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2017. (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Επεισόδια στην πορεία για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου στην Αθήνα. Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2017. (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ομάδες κουκουλοφόρων πραγματοποίησαν συνεχείς επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε βάρος διμοιρίας των ΜΑΤ, ενώ από το σημείο έγιναν τέσσερις προσαγωγές ατόμων οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι

Νέος γύρος επεισοδίων σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από το Πολυτεχνείο, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα με ομάδες κουκουλοφόρων που πραγματοποίησαν διαδοχικές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε βάρος της στατικής διμοιρίας των ΜΑΤ.

Ο πρώτος γύρος επιθέσεων σημειώθηκε στη μία τα ξημερώματα και λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα ακολούθησε και το δεύτερο κύμα επιθέσεων.

ADVERTISING

Από τις επιθέσεις αυτές δεν σημειώθηκαν τυχόν τραυματισμοί, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές ατόμων, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βάρκιζα: Ανατίναξαν ΑΤΜ αλλά έφυγαν χωρίς τα χρήματα

SHARE:

24Media Network