Επιθέσεις σε μέλη της από τη Χρυσή Αυγή καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ

Επιθέσεις κατά μελών της ΚΕΕΡΦΑ στις παρελάσεις στο Γαλάτσι και τη Καλλιθέα την Κυριακή 25 μαρτίου 2018. Στο Γαλάτσι σύμφωνα με την καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ στο τέλος της παρέλασης επιτέθηκαν σε άλλη ομάδα της ΚΕΕΡΦΑ και του ΣΕΚ, τραυματίζοντας στο πρόσωπο τον Γιώργο Πίττα(φωτό), δημοσιογράφο της Εργατικής αλληλεγγύης.
(EUROKINISSI/ΚΕΕΡΦΑ)
Επιθέσεις κατά μελών της ΚΕΕΡΦΑ στις παρελάσεις στο Γαλάτσι και τη Καλλιθέα την Κυριακή 25 μαρτίου 2018. Στο Γαλάτσι σύμφωνα με την καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ στο τέλος της παρέλασης επιτέθηκαν σε άλλη ομάδα της ΚΕΕΡΦΑ και του ΣΕΚ, τραυματίζοντας στο πρόσωπο τον Γιώργο Πίττα(φωτό), δημοσιογράφο της Εργατικής αλληλεγγύης. (EUROKINISSI/ΚΕΕΡΦΑ) EUROKINISSI

Η ΚΕΕΡΦΑ καταγγέλλει δύο περιστατικά, σε Καλλιθέα και Γαλάτσι, και τον τραυματισμό συνολικά πέντε μελών της

Επιθέσεις από μέλη της Χρυσής Αυγής σε Καλλιθέα και Γαλάτσι καταγγέλλει η πολιτική κίνηση «ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ».

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλει στην Καλλιθέα ομάδα 8-10 ατόμων της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε σε ομάδα μελών της ΚΕΕΡΦΑ και του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος τραυματίζοντας τέσσερις, ενώ η αστυνομία δεν προέβη σε συλλήψεις, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες.

Επιθέσεις κατά μελών της ΚΕΕΡΦΑ στις παρελάσεις στο Γαλάτσι και τη Καλλιθέα την Κυριακή 25 μαρτίου 2018. Στην Καλλιθέα(φωτό) σύμφωνα με την καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ στο τέλος της παρέλασης, στην οδό Δαβάκη και Θεσσαλονίκης η επίθεση έγινε σε ομάδα μελών της ΚΕΕΡΦΑ και του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα.
Επιθέσεις κατά μελών της ΚΕΕΡΦΑ στις παρελάσεις στο Γαλάτσι και τη Καλλιθέα την Κυριακή 25 μαρτίου 2018. Στην Καλλιθέα(φωτό) σύμφωνα με την καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ στο τέλος της παρέλασης, στην οδό Δαβάκη και Θεσσαλονίκης η επίθεση έγινε σε ομάδα μελών της ΚΕΕΡΦΑ και του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα. EUROKINISSI

Την ίδια ώρα, καταγγέλλουν, στο Γαλάτσι άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε άλλη ομάδα της ΚΕΕΡΦΑ και του ΣΕΚ, τραυματίζοντας στο πρόσωπο τον Γιώργο Πίττα, δημοσιογράφο της εφημερίδας «Εργατικής αλληλεγγύης».

«Καλούμε την αριστερά και τα συνδικάτα να καταδικάσουν τις φασιστικές επιθέσεις και να μπουν μπροστά σε ένα γύρο αγώνων, ενάντια στη λιτότητα,τις ιδιωτικοποιήσεις αλλά και την εθνικιστική εκστρατεία που στρώνει το δρόμο για πολεμικές εμπλοκές και την άνοδο των φασιστών», καταλήγει η σχετική καταγγελία.

SHARE:

24Media Network