Επίθεση με μαχαίρι στον Μητροπολίτη Ιγνάτιο για να του κόψουν τα γένια

ΒΟΛΟΣ ΓΙΟΡΤΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΦΩΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ
ΒΟΛΟΣ ΓΙΟΡΤΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΦΩΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ EUROKINISSI

Παρ' ολίγον αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ενός 34χρονου και του Μητροπολίτη Δημητριάδος στον Βόλο. Διαβάστε για ποιο λόγο ο άνδρας επιτέθηκε για 2η φορά στον Ιγνάτιο

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε γύρω στις 20.30 το βράδυ της Κυριακής, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, από έναν 34χρονο άνδρα, ο ο οποίος του είχε επιτεθεί και τον Μάιο του 2011 χτυπώντας τον με ζώνη στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια του Εσπερινού, στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο άνδρας πλησίασε τον Μητροπολίτη, έξω από το Νεανικό Κέντρο "Πέρασμα" της Ι.Μ.Δ.(επί της οδού Βασσάνη 63), όπου είχε προγραμματίσει επίσκεψη, στο Βόλο και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του.

ADVERTISING

Ο ίδιος έβγαλε από την τσέπη του ένα μαχαίρι, με στόχο να του κόψει τα γένια "διότι με τον τρόπο που ζει και φέρεται προσβάλει το θρησκευτικό αίσθημα", όπως ανέφερε, ενώ ακινητοποιήθηκε από τους συγκεντρωμένους και τελικά συνελήφθη από την Αστυνομία.

Περισσότερα αναμένονται εντός της ημέρας, ενώ ο δράστης φέρεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Πάντως, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για το περιστατικό, ενώ κύκλοι της Εκκλησίας τονίζουν ότι αυτά τα προβλήματα δημιουργούνται όταν άνθρωποι διακατέχονται από θρησκευτικό φανατισμό.

Πηγή: Magnesianews. gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εδειρε τον Μητροπολίτη με τη ζώνη του

SHARE:

24Media Network