Επίθεση με βιτριόλι: Εξιτήριο για την Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Εξιτήριο για την Ιωάννα
Επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας

Εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο πήρε η Ιωάννα, η κοπέλα που είχε δεχτεί την επίθεση με το βιτριόλι. Μετά από 2,5 μήνες και πολλαπλά χειρουργεία επέστρεψε στο σπίτι της.

Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, πήρε εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, όπως μετέδωσε το STAR. Μαζί της ήταν ο αδερφός της, η μητέρα της και ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής.

Η Ιωάννα νοσηλευόταν από τις 20 Μαΐου, την ημέρα δηλαδή που της έριξε το βιτριόλι η 35χρονη κατηγορούμενη στην είσοδο της πολυκατοικίας, στον χώρο όπου εργαζόταν.

Δυόμιση μήνες η Ιωάννα ανέβηκε το δικό της “Γολγοθά” με πολλαπλά χειρουργεία, επτά μέχρι στιγμής στο σύνολο. Υπενθυμίζεται ότι οι ζημιές που έχει υποστεί από το οξύ είναι στο πρόσωπο, τα χεριά και το στήθος.

Στο πλευρό της βρίσκονται οι δικοί της άνθρωποι, οι οποίοι δεν έφυγαν στιγμή από δίπλα της, κυρίως η μητέρα της. Το κορίτσι είναι σε καλή διάθεση καθώς η επιστροφή στο σπίτι είναι ένα πρώτο θετικό σημάδι για την εξέλιξη της υγείας της.

Την ίδια ώρα η 35χρονη που κατηγορείται, βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα των φυλακών της Θήβας. Παραμένει αμίλητη και δεν έχει πει κουβέντα για εκείνη την ημέρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα