Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα: Θα βρεθώ στο δικαστήριο για να δει την καταστροφή που προκάλεσε

Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα: Θα βρεθώ στο δικαστήριο για να δει την καταστροφή που προκάλεσε
Η Ιωάννα βρήκε το σθένος να φωτογραφηθεί 10 μήνες μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι

Στις 15 Σεπτεμβρίου η δίκη της 36χρονης γυναίκας για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου τον Μάϊο του 2020. Τι λέει η ίδια για την απόφασή της να παραστεί.

Λίγες ημέρες πριν τη δίκη της 36χρονης γυναίκας για την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι τον Μάϊο του 2020, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να παραστεί στη δίκη.

Μιλώντας στην εκπομπή του Open, “Τώρα ό,τι Συμβαίνει”, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέφερε πως “η απόφασή μου να βρεθώ στο δικαστήριο αντιμέτωπη με τη γυναίκα που με κατέστρεψε, για εμένα είναι μονόδρομος. Θέλω να αντικρίσει την καταστροφή που έχουν επιφέρει οι πράξεις της και να λογοδοτήσει για αυτές”.

Όσο για την ποινή που πρέπει να επιβληθεί στην 36χρονη γυναίκα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε πως “πρέπει να είναι παραδειγματική και να υπογραμμιστεί η μηδενική ανοχή της κοινωνίας και των θεσμών σε πράξεις μιμητισμού. Δεν είμαι σίγουρη πως θα μπορέσω να το διαχειριστώ, θα προσπαθήσω όμως”.

“Επενδύω πάντα στη στήριξη της οικογένειάς μου και στην αγάπη του κόσμου, διότι για εμένα τέτοιου είδους αξίες έχουν σημασία και όχι η επιφανειακή ομορφιά. Πρέπει νομίζω κάποια στιγμή να αναθεωρήσουμε ως κοινωνία τα πρότυπα που προβάλλουμε στα παιδιά μας και τους νέους”, κατέληξε στη δήλωσή της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα