Επίθεση με βιτριόλι: Στις 15 Σεπτεμβρίου η δίκη της 36χρονης – Τι λέει η Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Στις 15 Σεπτεμβρίου η δίκη της 36χρονης – Τι λέει η Ιωάννα
Η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι Eurokinissi

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα παραστεί στη δίκη της 36χρονης γυναίκας που της επιτέθηκε με βιτριόλι τον Μάϊο του 2020.

Στις 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη της 36χρονης κατηγορούμενης, για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, τον Μάϊο του 2020 στην είσοδο της εργασίας της στην Καλλιθέα.

Η 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία εδώ και μερικά 24ωρα νοσηλεύεται σε εξειδικευμένο κέντρο για εγκαυματίες στο Μονπελιέ της νοτιοδυτικής Γαλλίας, όπου πραγματοποιεί συνεδρίες και ένα ειδικό πρόγραμμα των θεραπειών για την αποκατάσταση της υγείας της, μίλησε στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων ανέφερε πως θα παραστεί στη δίκη της γυναίκας που της επιτέθηκε, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως παρά το ότι θα είναι μια επίπονη διαδικασία σε ψυχολογικό επίπεδο, είναι κάτι που θα πρέπει να το αντιμετωπίσει.

“Το γεγονός πως ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης είναι κάτι που παρ’ όλο που το περίμενα με ανυπομονησία με αναστάτωσε και μου έφερε επώδυνες αναμνήσεις του τελευταίου χρόνου. Ξέρω πως θα είναι για εμένα επίπονο ψυχολογικά σαν διαδικασία, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω και θα το κάνω”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η άτυχη Ιωάννα, θα βρεθεί τετ α τετ με τη γυναίκα που της επιτέθηκε.

Η 36χρονη θα καθίσει στο εδώλιο για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που εκδόθηκε σε βάρος της προσωρινά κρατούμενης κατηγορουμένης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα