Επίθεση με βιτριόλι: Οι απαντήσεις της 35χρονης που ξάφνιασαν τον εισαγγελέα

Επίθεση με βιτριόλι: Οι απαντήσεις της 35χρονης που ξάφνιασαν τον εισαγγελέα
Στον Εισαγγελέα η γυναίκα για την επίθεση με βιτριόλι Eurokinissi

"Αγόρασα περούκα γιατι δεν είχε πετύχει η βαφή στα μαλλιά μου" φέρεται να είπε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Όσα υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα και οι αιφνιδιαστικές της απαντήσεις.

Ιδιαίτερα ψυχρή απέναντι στον εισαγγελέα ήταν η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Η γυναίκα, που αρνείται οτι εμπλέκεται στην υπόθεση, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη ενώ , σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαντήσεις αιφνιδίασαν ακόμα και τον εισαγγελικό λειτουργό που της έκανε δεκάδες ερωτήσεις.

Όταν την ρώτησε γιατι αγόρασε την περούκα, εκείνη φέρεται να απάντησε οτι δεν είχε πετύχει η βαφή στα μαλλιά της, δεν της άρεσε το χρώμα γι αυτό και αναγκάστηκε να την αγοράσει.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν πήγε εκείνη την ημέρα στην δουλειά της, η 35χρονη φέρεται να απάντησε πως είχε κανονίσει για φτιάξει τα νύχια της.

Για την καμπαρντίνα, το σακκίδιο, το μαύρο πανελόνι που φορούσε την ημέρα της επίθεσης, αντικείμενα τα ποία βρέθηκαν στο σπίτι της είπε πως υπάρχουν δεκάδες τέτοια ρούχα στο εμπόριο.

Φέρεται επίσης να είπε πως γνώριζε το θύμα μέσω της ξαδέρφης της, όμως δεν ζήλευε την Ιωάννα και υποστήριξε οτι είχε ερωτική σχέση με τον επιχειρηματία αλλά δεν φοβόταν άλλη γυναίκα είχε μπει στη ζωή τους.

Στην ερώτηση αν γνωρίζει για την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας υποστήριξε λακωνικά, “ναι ξέρω τι έχει πάθει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα