Επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ με κροτίδες και μπουκάλια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη

Επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ με κροτίδες και μπουκάλια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη

Πάνω από 40 οι προσαγωγές, μετά από συμπλοκές μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και μελών της Χρυσής Αυγής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πώς άρχισαν τα επεισόδια (Pics)

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Καζαντζάκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Στο σημείο βρέθηκαν 30 οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κινήθηκαν με μπουκάλια και κροτίδες, εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής, με τους τελευταίους να ανταπαντούν στην πρόκληση. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, μετά την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές που φτάνουν περισσότερες από 46, ενώ οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο αστυνομικό τμήμα στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Όπως έγινε γνωστό στην επίθεση συμμετείχαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, καθώς έχουν εκδώσει πρόσφατα αιχμηρές ανακοινώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, με αφορμή το θέμα του ποδοσφαιριστή Κάτσε που φωτογραφήθηκε με μπλούζα του UCK.

Από την επίθεση σημειώθηκαν μικρής έκτασης υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία. Μέσα βρίσκονταν 4-5 άτομα, ενώ δεν σημειώθηκε τραυματισμός.

Με πληροφορίες από: Seleo.gr, thestival.gr, resist-gr.blogspot.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα