Επίθεση σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό

Επίθεση σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό
EUROKINISSI

Ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκε σε γραφεία συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό με βροχή από βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο

Μετά την Θεσσαλονίκη και τα περιστατικά οπαδικής βίας μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη και στην Αθήνα φαίνεται πως η πανδημία του κορονοϊού, δεν αγγίζει τους οπαδούς και τις μεταξύ τους διαφορές που οι μόνοι που τις αντιλαμβάνονται είναι οι ίδιοι οι χούλιγκανς που τις διαιωνίζουν.

Ομάδα περίπου 30 ατόμων χωρίς διακριτικά, αλλά πιθανόν οπαδοί του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, επιτέθηκαν σε βάρος γραφείων συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού, επί της οδού Ταξιαρχών 137, στον Κορυδαλλό.

Χωρίς όπως φαίνεται μέχρι στιγμής να ήρθαν σε αντιπαράθεση οπαδοί από τις δύο αντίπαλες πλευρές, οι επιτιθέμενοι πέταξαν βροχή από βόμβες μολότοφ προς την πλευρά του κτιρίου που στεγάζεται ο σύνδεσμος, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά, σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και να καταστραφεί.

Αμέσως μετά την πράξη τους οι ταραξίες διέφυγαν ενώ γίνονται εκτεταμένες αναζητήσεις από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και την προσαγωγή τυχόν υπόπτων. Την έρευνα για το περιστατικό την έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ολυμπιακός
SHARE:

24Media Network