Επιβάτης χάνει το πλοίο στο παρά ένα - Δεν τον άφησαν να μπει

Επιβάτης χάνει το πλοίο στο παρά ένα - Δεν τον άφησαν να μπει

Μάταια διαμαρτυρόταν ο νεαρός στους λιμενικούς ότι μπορούσε να ανέβει στο πλοίο. Η χάρη δεν του έγινε και θα πρέπει τώρα να ταξιδέψει με το επόμενο.

Αυξημένη ήταν σήμερα η κίνηση γύρω από το λιμάνι του Πειραιά με την έξοδο των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου να κορυφώνεται.

Η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη, καθώς αρκετά πλοία έφτασαν με καθυστέρηση. Ο άτυχος της ημέρας όμως είναι ο παρακάτω νεαρός. Έφτασε με ταξί στο "παρά ένα" κυριολεκτικά στην πύλη επιβίβασης και την ώρα που έμπαιναν οι τελευταίοι επιβάτες επιχείρησε να μπει κι αυτός. Όμως η μπουκαπόρτα σηκώθηκε και παρά τις εκκλήσεις του το πλοίο αποχώρησε με τον νεαρό να αναγκάζεται να πάει στον προορισμό του με το επόμενο.

ADVERTISING

Να σημειωθεί πως το πλοίο είχε επιστρέψει ήδη μια φορά, ενώ είχε αποπλεύσει, για να παραλάβει άλλους τέσσερις αργοπορημένους επιβάτες.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΛΠ (Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς) για σήμερα ήταν προγραμματισμένες από το λιμάνι του Πειραιά 28 αναχωρήσεις πλοίων ενώ υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, εν όψει της κορύφωσης των αναχωρήσεων, ζήτησε αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα λιμάνια της χώρας από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

SHARE:

24Media Network