Κρούσμα κορονοϊου στην ΕΡΤ

Tο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ
Tο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ EUROKINISSI

Βρέθηκε κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενο στην ΕΡΤ. Το κρούσμα έχει εντοπιστεί στο τμήμα ροής στο κτήριο, Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Έχει δοθεί εντολή απολύμανσης.

"Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού παρουσιάστηκε την Πέμπτη και σε εργαζόμενο της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στο τμήμα ροής στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Άμεσα η διοίκηση της εταιρείας ήλθε σε επαφή με τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Γίνεται ήδη ιχνηλάτηση των προσώπων που έχουν έρθει σε στενή επαφή με τον νοσούντα. Παράλληλα και βάσει των οδηγιών των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, δόθηκε εντολή σε ειδικό συνεργείο να απολυμάνει το χώρο, ενώ η υπηρεσία χορηγεί ήδη όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που έχει προμηθευθεί τις τελευταίες εβδομάδες (μάσκες, γάντια κλπ) για την προστασία των εργαζομένων στους χώρους που παρουσιάστηκε το περιστατικό.

ADVERTISING

Σε συνεχή επαφή με τον ΕΟΔΥ, η διοίκηση θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων και δευτερευόντως την απρόσκοπτη λειτουργία της ΕΡΤ, όπως επιτάσσει ο θεσμικός ρόλος της."

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΡΤ, Κορονοϊός

24Media Network